woensdag 3 april 2013

Video: Klasse!! China Eastern Airlines stopt met het transport van primaten naar laboratoria in de VS

Super! Nog een andere luchtvaartmaatschappij die het licht heeft gezien en een standpunt heeft ingenomen tegen de handel in apen voor wrede dierproeven. Na een campagne van PETA Amerika en na honderden e-mails en tweets, heeft China Eastern Airlines aangekondigd dat het "vervoer van laboratorium primaten in 2013" zal worden beëindigd.


Meer dan 10.000 apen werden verscheept naar de VS vanuit  China in 2012.Vergiftigd, gedrogeerd en vermoord. Het beste deel van deze overwinning is dat het zeker is dat de export van apen uit China helemaal stopt . China Eastern is de enige luchtvaartmaatschappij die nog steeds meewerkt aan transporten van Chinese apen naar buitenlandse laboratoria.

Primaten zullen niet langer worden verzonden uit China!
 
 
Dat laat slechts drie grote luchtvaartmaatschappijen in de wereld over die nog steeds primaten bestemd voor experimenten vervoeren - Air France, Philippine Airlines en Vietnam Airlines - en we werken er hard aan om hen van gedachte te doen veranderen!
 
En hoe gaat dat met de apen in een van de vele laboratoria? Wees gewaarschuwd het zijn geen leuke beelden. Maar zo gebeurd het wel. Laten we onze ogen niet sluiten voor deze wrede praktijken.
 
 

 

2 opmerkingen:

 1. Hallo Irma,
  Gevonden! Goed het is geen leuk verhaal, maar ik heb het wel gelezen!

  Groetjes Marinus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Marinus heb ook jouw artikelen gelezen op netlog. Je schrijft hele goede artikelen. Het was even een aanwinst voor Nieuwslog.Jammer dat het stopt.

  Groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen