woensdag 1 mei 2013

3 prachtige luipaarden 5 jaar lang opgesloten in een heel klein hok, eindelijk vrij!

Foto van een van de welpen


Ik krijg ieder maand een update van Wildlife SOS en geniet van hun geweldig werk voor wilde dieren in nood. Daarom deel ik graag dit bericht met u geschreven door een van de medewerkers. Uiteraard is het door mij vertaald. Het verhaal van 3 luipaarden:

In 2008 werd in India een vrouwelijke luipaard gevangen in een suikerrietveld. Het was bepaald dat ze  overlast veroorzaakte en dus moest ze worden verwijderd. Om de zaken nog erger te maken, nadat ze was opgesloten, werd ontdekt dat ze zwanger was en klaar om te bevallen.
.
Al snel nadat ze was opgesloten, in een zeer kleine kooi over de grootte van een eetkamer tafel, beviel ze van twee welpen. In die kleine kooi, woonden de familie van luipaarden 2 jaar lang totdat ze werden gescheiden in 2010.


Onlangs heeft Wildlife SOS gehoord over deze luipaarden en verzocht dat zij werden overgedragen aan deze organisatie. Tenslotte werden de luipaarden overgebracht naar Wildlife SOS waar ze de faciliteit hebben en een veel grotere ruimtehttp://www.wildlifesos.org/archive/201304

Geen opmerkingen:

Een reactie posten