vrijdag 26 juli 2013

Chapeau!! 250 km te paard en met paard en wagen door Brabant voor goede dieren doelen


Een plattegrond van de route
            
PRINSENBEEK - Het Trail Team maakt een rondrit door Brabant. Het gezelschap reist 250 kilometer te paard en met paard en wagen door Brabant voor het goede doel.
   
De tocht start op woensdag in Prinsenbeek, daarna reizen ze naar Roosendaal, Standdaarbuiten, Wagenberg, Wijk en Aalburg, Den Dungen, Uden, Son, Hilvarenbeek en Ulicoten.

In Rijsbergen eindigt het team op 3 augustus tijdens de Boerendag. Daar zal de burgemeester van Rijsbergen bekendmaken hoeveel geld ze hebben binnengehaald met hun sponsortocht.

Ezels als tractoren
 

Het team haalt geld op voor de World Society for the Protection of Animals en Brooke Hospital for Animals. "Je ziet op televisie vaak ezels en paarden die zwaar geladen aan het werk worden gezet. In het buitenland worden ze vaak gebruikt als tractoren. Wij willen daar een einde aan maken", vertelt Bianca de Boer - Nuijten.

De goede doelen zetten mensen in het buitenland in om de belangen van de dieren te behartigen. Mensen die graag willen sponsoren kunnen een kijkje nemen op de website van het Trail Team.

 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten