donderdag 25 juli 2013

De Jack Russel 'Spike' is slachtoffer van vreemde verhalen...wie weet meer?Lieve lezers, dierenvrienden, wie dan ook, wie weet meer over het verhaal van de Jack Russel Spike en wie wil hem adopteren? Delen graag!! Alvast bedankt.

STADSKANAAL – In het Pagedal is een vastgebonden Jack Russell aangetroffen.( zie foto)

Vorige week meldde zich een jongen met een Jack Russell bij Dierentehuis TerMarse in Stadskanaal. Hij vertelde het hondje die week er voor in het Pagedal te hebben gevonden. Het dier zou met zijn riem aan een boom vastgebonden hebben gezeten. Bij het hondje lagen, aldus de jongen, het inentingsboekje en een bak met water. Hij had het hondje mee naar huis genomen. Zijn vriendin vond het zielig dat het naar een asiel moest, maar iets deed hem toch besluiten het beestje na een week naar Dierentehuis TerMarse te brengen.

Medewerkers van het Dierentehuis twijfelden aan dit verhaal, maar namen het onzekere dier toch op. Aan de hand van het inentingsboekje wisten zij, met informatie van de dierenarts, de eerste eigenaars van het dier, wat de naam Spike draagt, op te sporen. De eerste eigenaars hebben een jaar geleden, wegens allergie en in goed vertrouwen, afstand van het dier gedaan. Zij kwamen meteen kijken of het werkelijk Spike was die binnen was gebracht. Dit bleek inderdaad het geval te zijn en het weerzien was zeer emotioneel.

De vorige eigenaars hadden nog een telefoonnummer van diegene waarbij het hondje toentertijd herplaatst was. Medewerkers van TerMarse hebben contact gezocht met deze persoon, maar die wist niets van een hondje.

Al met al dus een vreemd verhaal. Het hondje verblijft momenteel nog in het asiel en is op zoek naar een nieuw baasje.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Dierentehuis TerMarse, telefoonnummer 0599 – 614905.
Foto en bron: Dierentehuis TerMarse

Met dank aan: http://112regioflits.blogspot.nl/2013/07/inentingsboekje-ligt-bij-vastgebonden.html

2 opmerkingen:

  1. Wat ben ik blij dat alle pups in de toekomst gechipt moeten worden zeg... Mijn honden dragen er alle2 een dus al zou ik ze aan een boom vastbinden ze weten me te vinden.... Mijn honden mijn zorg .... Ik word moe van al die zogenaamde dieren liefhebbers die dit dan flikken....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Hilda voor je reactie. Je hebt gelijk!!

      Verwijderen