vrijdag 19 juli 2013

Nieuwsgierige chihuahua redt het leven van 3 kittens die in een gesloten vuilniszak waren gedumpt


Een happy end maar wat een weerzinwekkende daad van een dierenbeul!! De zak was vastgebonden. en volgens het Wales News Online was het 30 graden !!!


 
 
Sunny, Summer en Sunshine zullen geen gevolgen overhouden aan hun beproeving.
 
 
Drie gedumpte kittens hebben hun leven te danken aan een nieuwsgierige chihuahua. Het hondje, eigendom van een koppel toeristen, snuffelde aan een vuilniszak die langs een wandelpad in Wales was achtergelaten. Zijn baasjes openden de zak en zagen de drie zwaar verwaarloosde katjes.
 
De wandelaars ontfermden zich over de poezen en brachten hen de dag erna naar een asiel. Daar moest men vaststellen dat de zeven weken oude diertjes aan een gewisse dood waren ontsnapt. Ze waren uitgeput door de warmte. De veearts met dienst noemde het feit dat ze werden gedumpt "bijzonder weerzinwekkend".

Snel gevonden

"Gelukkig werden de katjes snel gevonden nadat ze aan hun lot werden overgelaten", zegt Molly Hughes van het Cats Protection Bridgend Adoption Centre  http://bridgend.cats.org.uk/bridgend "Ze zullen geen blijvende gevolgen overhouden aan de beproeving die ze moesten ondergaan".  De katjes kregen intussen ook een naam: Sunny, Summer en Sunshine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten