zondag 11 augustus 2013

Succes! Philippine Airlines stopt ook met het vliegtransport van primaten voor de proefdier industrie ( video)

Dit is het nieuws van augustus 2013
Ook Philippine Airlines gaat stoppen met het vervoer van primaten. Dit zal de proefdierindustrie pijn gaan doen want alle primaten die deze airline vervoerde, kwamen uit een primaten fokkerij in Indonesië. Het zou zo maar kunnen dat deze fokkerij moet sluiten. Nu zijn er nog maar 2 airlines die nog wel primaten transporteren

China Southern Airlines:

http://action.peta.org.uk/ea-action/action?ea.client.id=5&ea.campaign.id=21849


Air France

http://blog.peta.org.uk/2013/04/stop-air-france-from-shipping-monkeys-to-their-deaths/

Stuur brieven naar deze airlines en protesteer !! 
Dat was in april 2013

Super! Nog een andere luchtvaartmaatschappij die het licht heeft gezien en een standpunt heeft ingenomen tegen de handel in apen voor wrede dierproeven. Na een campagne van PETA Amerika en na honderden e-mails en tweets, heeft China Eastern Airlines aangekondigd dat het "vervoer van laboratorium primaten in 2013" zal worden beëindigd.


Meer dan 10.000 apen werden verscheept naar de VS vanuit  China in 2012.Vergiftigd, gedrogeerd en vermoord. Het beste deel van deze overwinning is dat het zeker is dat de export van apen uit China helemaal stopt . China Eastern is de enige luchtvaartmaatschappij die nog steeds meewerkt aan transporten van Chinese apen naar buitenlandse laboratoria.
Primaten zullen niet langer worden verzonden uit China!
 
 
Dat laat slechts drie grote luchtvaartmaatschappijen in de wereld over die nog steeds primaten bestemd voor experimenten vervoeren - Air France, Philippine Airlines en Vietnam Airlines - en we werken er hard aan om hen van gedachte te doen veranderen!
 
En hoe gaat dat met de apen in een van de vele laboratoria? Wees gewaarschuwd het zijn geen leuke beelden. Maar zo gebeurd het wel. Laten we onze ogen niet sluiten voor deze wrede praktijken.
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten