donderdag 10 oktober 2013

Halloween niet alleen leuk voor mensen maar ook voor dieren ( prachtige foto's )

U kunt voor of tegen dierentuinen zijn maar het neemt niet weg dat deze foto's prachtig zijn !!!
Persoonlijk heb ik niets met het uit Amerika overgevlogen Halloween. Zelfs in het dorp waar wij wonen is er voor het eerst dit jaar een groots opgezet Halloween feest. Griezel soep ( wat is dat in vredesnaam?) Griezel fietstochten, honderden verklede mensen en niet te vergeten lampions.

Meer weten over Halloween? http://nl.wikipedia.org/wiki/Halloween

© epa.  Halloween is niet alleen leuk voor mensen, maar ook voor dieren. Of toch vooral de pompoenen die bij het griezelfeestje horen...
 Wat een idioot, schattig gezicht met de pompoen in de bek
Een witte leeuw en leeuwin in het Nederlandse Ouwehands Dierenpark krijgen pompoenen om mee te spelen en in te bijten.

Een groot succes zo blijkt: de leeuw zette er gretig zijn tanden in, en de leeuwin gebruikte de pompoenen vooral als manier om haar nagels te scherpen.

© epa.
© ap.

De zilverruggorilla Jono gooit er liever mee in de zoo van Cincinnati. Maar niet voor de pompoen half opgegeten was, of liever: de vulling in de maag was verdwenen.

Elk jaar kunnen de gorilla's in Cincinnati Zoo op 'pompoenenjacht'. De pompoenen zijn gevuld met allerlei lekkers zoals zaden, rozijnen en appels
© photo news.
© afp.

Voor de stokstaartjes is een pompoenlantaarn vooral een tof speelgoedje. Op, in, door... alle manieren worden onderzocht.
© afp.
 
Met heel veel dank aan de redactie van www.hln.be  die het altijd okay vinden dat ik planet artikelen van hen over neem !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten