maandag 23 december 2013

6 paarden de keel doorgesneden in ' the house of horror '

Geen schokkende beelden......

http://au.news.yahoo.com/sa/a/20444435/six-miniature-horses-found-slaughtered-in-stables-in-clayton-bay-on-fleurieu-peninsula/Een van de miniatuur paarden nog in leven in 'the house of horror'

De dood van zes paarden heeft tot onrust geleid in Zuid-Australiƫ. Een nog onbekende dader sneed dit weekend de kelen van de dieren door in hun stal, meldden Australische media maandag.

De kleine paarden werden in de nacht van vrijdag op zaterdag gedood op een boerderij in Clayton Bay, ten zuiden van Adelaide. Een personeelslid van de boerderij vond de dode dieren de volgende ochtend. De dader liet drie andere paarden in de stal wel in leven.

De politie liet weten nog geen verdachte op het oog te hebben, maar daar neemt niet iedereen genoegen mee. De dochter van een steenrijke zakenman loofde 100.000 Australische dollar (circa 65.000 euro) uit voor de tip die de politie op het spoor zet van de dader. Later beloofde een radiopresentator daar nog eens 10.000 dollar bij te leggen.

De eigenaren van de stal stellen dat de dieren 'bewust werden omgebracht door iemand die ons kent'. Het was volgens hen 'een gerichte aanval'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten