zaterdag 5 juli 2014

Video: Honderden mannen doden met lansen één stier tijdens de Toro de la Vega! De EU stelt een onderzoek inMisselijkmakende taferelen !

Cas International  www.cas-international.org   en de http://www.pacma.es/ : Chapeau !

Toro de la VegaToro de la Vega © PACMA

In september 2013 heeft PACMA http://www.pacma.es/ (Spaanse partij voor de dieren) een petitie ingeleverd bij de Europese Unie met de vraag te onderzoeken of Toro de la Vega in strijd is met Europese wetgeving. De Europese Unie heeft dit verzoek nu goedgekeurd. Ook vraagt PACMA aan de Europese Unie om een einde te maken aan Toro de la Vega.In september wordt jaarlijks in de Spaanse gemeente Tordesillas een stier gedood door honderden mannen te paard en te voet, die het dier doodsteken met lansen. Volgens PACMA voldoet Toro de la Vega niet eens aan de wetgeving van de deelstaat van Castilla y León wat betreft de regelgeving over dierenwelzijn. Toro de la Vega zou ook in strijd zijn met artikel 13 van het Verdrag betreffende de Werking van de Europese Unie, dat dieren beschouwt als wezens met gevoel.

Arm dier !!Wat een lijdensweg!! GVD ik kan er soms niet tegen. Maar we MOETEN doorgaan. Stel je voor de EU dit verbied!!

Houd onze website www.casinternational.org in de gaten voor meer nieuws over het onderzoek van de Europese Unie. CAS International voert al jaren samen met PACMA en HSI een intensieve campagne voor het afschaffen van Toro de la Vega. Jaarlijks hebben we samen met Nederlandse vrijwilligers hiertegen geprotesteerd in Spanje (Tordesillas, Valladolid en/of Madrid). Ook hebben we gelobbyd bij Spaanse politici én hebben we verzamelde handtekeningen voor de afschaffing van Toro de la Vega ingeleverd. CAS International zal zich volhardend blijven inzetten tot Toro de la Vega voor eens en altijd verboden wordt.2 opmerkingen:

  1. Hoop echt dat ze zelf net zo'n dood tegemoet gaan laffe honden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal met je eens keezsz. Ik begrijp het ook niet. Wat zijn dit voormensen? Hebben ze kinderen? Wat zeggen ze dan paps gaat met een paar honderd vrienden een stier lansen?

      Verwijderen