donderdag 14 augustus 2014

Mogen de aapjes nu eindelijk stoppen met dansen? 2014 brengt hoop !! ( video )
Stoppen de apen eindelijk met dansen?
 

2014 brengt nieuwe hoop! Jakarta Animal Aid Network voert al jaren campagne tegen de wreedheden die schuilen achter 'het masker van de dansaapjes'. Sinds 2009 heeft JAAN talloze onderzoeken gedaan naar de dansaapjes 'handel' en tientallen vergaderingen gehad met de overheid hierover. JAAN wil een totaal verbod zien op de dansaapjes en Gouverneur Fauji Bowo gaf hieraan al gehoor door in te stemmen met inbeslagnames in 2011.


Aapje verkleed als pop gedwongen te bedelen

JAAN verzorgt nu 40 ex-dansaapjes maar de dansaapjes dansen nog volop in Jakarta's straten! Gouverneur Jokowi is nu van plan om behalve inbeslagnames ook een totaal verbod op het houden van de aapjes in te stellen voor 2014, mits JAAN aan de socialisering van deze plannen werkt alvorens het nieuwe jaar aanbreekt.


Deze verschrikking hoeft geen uitleg

Een grote uitdaging waar het JAAN team  graag mee aan de slag gaat. Posters worden verspreid in publieke- en kantoorgebouwen, rechstreeks aan de apen eigenaren uitgedeeld door vrijwilligers en via de sociale media verspreid. JAAN heeft tienduizenden posters gedrukt met steun van stichting AAP.   Ook een medisch team trekt de 'kampungs' in om rechstreeks aan apen eigenaren en handelaren uit te leggen dat er een nieuwe wetgeving aan komt en waarom. Help JAAN het dansen te stoppen en de aapjes weer te laten klimmen. Meer informatie kunt u vinden op onze

website www.jakartaanimalaid.com

Dansaapjes word officieel verboden in 2014.

We hebben heel goed nieuws vanuit Jakarta, de dansaapjes worden officieel verboden in 2014. De gouverneur had ons wel al toegezegd dat het zou gaan gebeuren, maar nog niet officieel...gisteren echter is de gouverneur naar buiten getreden en heeft tegen de nationale pers verteld dat in 2014 dansaapjes van de straat moeten. Onze vele vergaderingen, campagnes, posters drukken enzovoorts heeft dus eindelijk vruchten afgeworpen en met deze opkomende regeling redden we duizenden aapjes van een zulk vreselijk bestaan als dansaapje op de straten van Jakarta.

Het grootste probleem was in Jakarta maar in andere steden zijn nu ook dansaapjes. Nu we het in Jakarta hebben kunnen verbieden kunnen we makkelijker ook resultaten boeken in andere steden. Nu moeten we wel extra hard aan het werk om geld in te zamelen en faciliteiten te bouwen voor de vele aapjes die begin 2014 gered zullen gaan worden.


release

 Een noodkreet

Friends, We need your support. We plan to release the almost 150 rescued ex-dancingmonkeys in different groups now since we have been provided an OK by the government but we need to survey various locations to find the best and safe location to allow the ex-topengmonyets to really enjoy their freedom. We need donations to reach this goal. We are in need of all support. Thank you JAAN_Nederland volunteers for organizing a benefit to help seek financial support for the release of the ex dancingmonkeys. If you wish to help and donate for this cause please find our banking details here and mention: for release TM :  www.jaan.nl

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten