donderdag 12 februari 2015

Had u dit verwacht? : Baanbrekend werk verricht voor dierenwelzijn in ChinaMooi nieuws van www.actasia.nl

Met úw hulp hebben we baanbrekend werk kunnen verrichten voor dieren in China.
In 2014 hebben we consumenten voorgelicht over de voordelen van een bontvrij leven en over de gruwelen in de hondenvlees industrie.
We konden ons humane educatieprogramma voor kinderen op ongekende schaal uitbreiden. En we hebben meer Chinese dierenartsen opgeleid in diervriendelijke technieken.
Hieronder vindt u een aantal behaalde resultaten over het afgelopen jaar, in de hoop dat deze u inspireren om ons ook dit jaar te blijven steunen!

Dank u wel,

Nel van Amerongen
Bestuurslid en vrijwilliger ACTAsia for Animals

Consumenten Educatie: Fur Free China


We hebben een bontvrije modeshow gehouden in Beijing, om schoonheid zonder dierenleed te promoten. Het was het eerste evenement in zijn soort in China, en kreeg veel aandacht op TV en in kranten.

Met onze ludieke fietstocht door Wuhan als startschot van de anti-bont campagne 2014-2015, bereikten we eveneens de nationale media.

We hebben meer dan zestig anti-bont demonstraties door heel China mogelijk gemaakt, en studenten getraind om hun eigen acties te organiseren.
Vier nieuwe Chinese winkelketens hebben zich 'Bontvrije Verkopers' verklaard, hoewel dit een relatief onbekend begrip is  in China.
We controleerden wederom de meest bekeken TV show van het jaar (het Chinese Nieuw Jaar Gala), op het dragen van bont door beroemdheden .

Tijdens het jaarlijkse hondenslacht festival in Yulin hebben we een persconferentie georganiseerd, bijgewoond door journalisten uit heel China. We hebben ook een protestbrief gestuurd aan het stadsbestuur van Yulin Government, ondertekend door zeventig organisaties.

Humane Educatie: Caring for Life


We zijn een formele samenwerking aangegaan met het onderwijsbureau van XiGang, een stadsdeel van Dalian stad met zes miljoen inwoners. Onze 'Caring for Life' cursus zal op alle 21 basisscholen in dit stadsdeel gegeven gaan worden.

Het aantal basisscholen die onze cursus geven is gestegen van 26 naar 78.

2900 nieuwe kinderen zijn gestart met de volledige cursus van twaalf sessies.

Nog eens 480 leerlingen op plattelandsschooltjes kregen de verkorte cursus tijdens de zomermaanden.

Met onze workshops gedurende het jaar en in diverse steden, zijn honderden nieuwe Humane Onderwijzers opgeleid.

Professionele educatie dierenartsen: Cure with Care


Sinds 2009, trainen we samen met Vets Beyond Borders (VBB) Chinese dierenartsen in diervriendelijke praktijken voor gezelschapsdieren.
In 2014 werden drie workshops gehouden met Chinese VBB trainers in Dongguan, Shanghai en Beijing. In totaal namen 150 dierenartsen deel aan de theorie sessies en 60 dierenarsten deden praktijkervaring op, onder andere in sterilisatietechnieken.
Doneer nu
Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten