zondag 1 november 2015

Moet je even zien: Gered katje geadopteerd door frettenfamilie in 7 foto's en video's


Met dank aan www.bontvoordieren.nl :
En nu denkt het schattige beestje dat het zelf ook een fret is.
Even voorstellen: dit is Komari, een katje dat op straat werd gevonden toen-ie nog maar vijf maanden oud was. Komari werd geadopteerd door een gezin dat al vijf fretten als huisdieren had. Het gezin nam het beestje onder haar hoede en binnen de kortste keren was Komari weer in haar optimale gezondheid
De fretten waren direct dol op Komari en gedragen zich als de grote broertjes van Komari, zo laat de familie weten via Twitter (https://twitter.com/garo004giru)

https://www.youtube.com/channel/UC7vtaRul42XT8PnoN9KjJfg   video's om van te smullen

1
2
3
567 8
In Aziatische landen, met name in China, zijn jaarlijks ongeveer 2 miljoen katten en honden het slachtoffer van de bontindustrie. Vroeger mocht katten- en hondenbont gewoon in Europa worden verkocht. Door uitgebreid DNA-onderzoek ontdekte Bont voor Dieren in 2002 dat er ook in Nederland katten- en hondenbont in de winkelschappen lag. Sinds januari 2009 is er een verbod op de import van en handel in honden- en kattenbont in Europa, maar omdat de douane niet al het bont dat de grens over komt controleert, is het nog steeds mogelijk dat de vacht van honden en katten ook hier in Nederland nog gewoon verkrijgbaar is..

  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten