donderdag 20 juli 2017

Zin in een nuttige vakantie met gratis onderdak en eten? Dan bent u hier op de juiste plek

      Extra nieuwsbrief nr. 89 - juli 2017Bekijk de webversie
Bezoek onze website
Speciale editie voor dieren-vrijwilligers.
Werken met dieren in een buitenlands asiel is heel leuk om te doen!
Gezocht: Vrijwilligers die op Corfu of in Indonesië dieren willen helpen tegen gratis verblijf met alle maaltijden.
www.dierennood.nl
In de dierenopvang KWPLH in Indonesisch Borneo zijn veel katten en honden, waar je als vrijwilliger voor kunt gaan zorgen.
Behalve de hulpprojecten die wij als Stichting Dierennood in vele landen samen met jou proberen uit te voeren, bemiddelen wij ook heel graag dierenvrienden die in een buitenlands asiel vrijwilligerswerk willen gaan doen.

Dat doen wij jaarlijks al voor honderden studenten Diergeneeskunde, maar ook studenten Dierverzorging en vrijwilligers zonder specifieke opleiding bieden wij graag diverse mogelijkheden. 

Vorige week ontvingen wij hiervoor weer twee nieuwe verzoeken. Een van een klein partikulier asiel op het Griekse Corfu en ook vanuit een grotere dierenopvang midden in de oerwouden van  Indonesië. Bij beiden wordt vrije accommodatie, incl. alle maaltijden aangeboden.

Op Corfu gaat het om een Nederlandse vrouw die een klein eigen asiel runt met ca. 30 honden en enkele katten. Zij zoekt per direct iemand die haar deze zomer tot eind oktober wil komen helpen.

Voor meer info klik hier .

In het Indonesische Oost-Kalimantan (Borneo) bevindt zich een prachtig opvang- en educatiecentrum, de Environmental Education and Recreation Facility. Hier vangt men galberen op, maar ook zwerfhonden en zwerfkatten. 

Men is daar op zoek naar dierenartsen en dierenarts-assistenten voor een langere periode. Maar ook studenten Diergeneeskunde en zelfs ook gewone vrijwilligers met enige ervaring met het helpen van dieren, zijn er van harte welkom.

Voor meer info, klik hier.  
Vooral door het opvangen van enkele prachtige beren, komen er jaarlijks 70.000 bezoekers naar dit mooi aangelegde educatiecentrum.
Nog meer mogelijkheden:
Sofia / Bulgarije - Een geheel gemoderniseerd asiel, annex dierenkliniek. Professionele leiding, waar ca. 800 zwerfdieren verzorgd worden. Zowel voor studenten als 'gewone' vrijwilligers. Nieuwe accommodatie om te overnachten.Klik hier.
Coimbatore / India - Een ouder echtpaar verzorgt in hun eigen grote huis tientallen honden en katten. Willen heel graag vrijwilligers ontvangen. Bieden eigen slaapkamer en alle maaltijden aan voor € 7,50 per dag.Klik hier.
Kathmandu / Nepal - De vrouw op deze foto is Malika. Wat zij doet voor honderden dieren in haar eigen opvang annex kliniek is ongelooflijk. Zeer inspirerende omgeving. Iedere student, dierenarts of vrijwilliger met enige ervaring is daar van harte welkom. Overnachten in een hotelletje naar keuze. Klik hier.
Spanje - Verzorg je graag paarden of ezels? Ga dan eens kijken op onze website naar de paardenopvang van Laura Hoitsema:
Klik hier
Of naar de ezelopvang van Marleen Verhoef eveneens in Spanje.
Klik hier
Bezoek onze website.
Kabelhof 60
3072 WJ Rotterdam - NL
www.dierennood.nl
www.dierenstages.nl
www.dierentestament.nl
www.dierenvrijwilligers.nl
T (+31) (0)10 420 23 44
E-mail: info@dierennood.nl
ANBI-erkenning 8212 50 280
K.v.K. 2447 1674

Geen opmerkingen:

Een reactie posten