donderdag 8 februari 2018

Goed gedaan Thaise politie: Beruchte Thaise stroper opgepakt en meer goed nieuws van de WNF( video )
Chinese consumenten komen op voor de olifant

WNF-Natuurnieuws
Natuurnieuwsfebruari 2018
Beruchte Thaise stroper opgepakt
Goed werk van de Thaise politie! Een van de beruchtste handelaren in bedreigde diersoorten is opgepakt. De stroper wordt ervan verdacht duizenden slagtanden en hoorns te hebben gesmokkeld.
Lees verder

Olifanten
Chinese consumenten komen op voor de olifant
Begin deze maand is in China een historisch verbod ingaan op de binnenlandse handel in ivoor. In aanloop naar deze gebeurtenis deden WWF en TRAFFIC een consumentenonderzoek. En wat blijkt: een meerderheid van de ondervraagde consumenten steunt het verbod.

Lees verder

Rivierdolfijn
Goed nieuws voor de rivierdolfijn!
Het wetland van de Tarapoto-meren, een plek in de Colombiaanse Amazone waar heel veel rivierdolfijnen leven, is tot beschermd gebied verklaard.

Lees verder

Licht uit, kaarsjes aan voor de aarde!
Earth Hour
Zaterdag 24 maart van 20:30 tot 21:30 uur is het weer Earth Hour! Miljoenen mensen en duizenden organisaties in meer dan 185 landen doen dan één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op onze aarde. Tijdens Earth Hour willen we in Nederland samen met jou het grootste ‘Dinner in the Dark’ ooit organiseren. Dit kan thuis met je gezin of vrienden, in een deelnemend restaurant of bijvoorbeeld met een straatdiner.
Doe mee!

Mooie resultaten voor onze Werelderfgoed-gebieden
Bedankt
Wereldwijd kwamen 1,4 miljoen mensen in actie om onze Werelderfgoed-gebieden te beschermen. Bekijk deze video en zie wat we dankzij jullie hebben bereikt.
Bekijk de video

50 jaar WNF-Rangers: prachtige resultaten!
WNF-Rangers 50 jaar!
Vorig jaar bestond de WNF-Rangerclub 50 jaar! We zijn trots op alle kinderen (en volwassenen!) die zich sinds de oprichting van de WNF-Rangerclub in 1967 met zo veel enthousiasme hebben ingezet voor de natuur. Bedankt!
Een aantal resultaten op een rij

Op zoek naar een origineel Valentijnscadeau?
Purrrrrr
Woensdag 14 februari is het weer Valentijnsdag! Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw valentijn? Adopteer dan symbolisch een tijger en verras je liefde met een 'valentijger'. Daarmee help je de tijger en zijn leefgebied te beschermen.
Adopteer een tijger

Gespot: deze twee jonge tijgers
Gespot: drie jonge tijgers in Rusland
Mooi nieuws uit Rusland: Svetlaya, een Siberische tijgerin die in 2013 als wees werd opgenomen in een opvangcentrum, heeft drie jongen voortgebracht. De drie welpjes waren te zien op beelden van verborgen camera’s in het reservaat waar hun moeder in de zomer van 2014 werd vrijgelaten.

Bekijk de beelden


Nieuws
Wat WNF doet
Doe mee
Dieren
Webshop
wwf
geef de aarde door
Volg ons op:
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube

Geen opmerkingen:

Een reactie posten