Translate

maandag 11 december 2017

Marc Ching haalt dieren op die achter gelaten zijn in de grote brand van Los Angeles ( 2 video's en veel foto's )


www.moonbears.nl


Nieuwsbrief 2017
Wij wensen u fijne feestdagen!
Dringend hulp nodig voor het redden van zes beren in nood!
In Vietnam moeten zes beren, die op een galboerderij gevangen zitten, snel bevrijd worden.
Maar daar is uw hulp bij nodig. Een paar uur geleden bezocht ons team (AAF) de betreffende boerderij en nam deze schokkende beelden.
Waarschijnlijk zijn de beren gevangen uit het wild toen zij nog jonge welpen waren.Deze dieren worden al meer dan 12 jaar gebruikt voor hun gal
DONEER
Ki, een beer die haar angst overwon
Het schuwe beertje, dat haar angst overwon, bloeit op nu ze vriendjes om zich heen heeft. Toen Ki tekenen van neerslachtigheid begon te vertonen, stelden haar verzorgers zich tot taak om haar te helpen. Met doorzettingsvermogen en creativiteit bereikten ze verbluffende resultaten.

Ki was nog maar net gespeend, toen ze, in  2005, bevrijd werd uit een galboerderij  en overgebracht naar een reservaat van Animals Asia in China, samen met haar moeder Starlight en haar zusje Chi. Ongeveer de eerste 10 jaar van haar leven scheen Ki volkomen zorgeloos, blij dat ze ontsnapt was aan een leven van niets dan martelingen en pijn.
Lees meer
Ze zijn er weer Moonbears kalenders en kerst kaarten.
Wilt u ook de beren steunen dan is dit nu het moment. De kalenders zijn 10 euro met verzend kosten 12,00 euro. De kerstkaarten zijn 7,00 euro met verzentkosten 9,25.
Stuur een mail info@moonbears.nl u kunt het bedrag overmaken op bankrekening:
IBAN:NL70INGB0005759105 t.n.v. stichting Save The Moonbears o.n.v. van Kalender of kerstkaarten.
Hartelijk dank ook namens de beren.
De Animal Hope And Wellness Foundation strijdt samen met congreslid Hastings voor het uitvaardigen van de wet H.R.1406 op Capitol Hill
Het wetsvoorstel, ontworpen door de AHWF, waarbij de hondenvleeshandel verboden wordt, werd gesponsord door vier leden van het Congres en heeft nu 213 mede-sponsors.

Als de wet wordt aangenomen, zal dat een verbod betekenen voor al diegenen die, willens en wetens, een hond of een kat die geslacht moet worden voor menselijke consumptie – of delen van deze dieren, bestemd voor menselijke consumptie -, verschepen, vervoeren, verplaatsen, afleveren, in ontvangst nemen, in bezit hebben, kopen, verkopen of cadeau geven.  Op het ogenblik is het wetsvoorstel in behandeling bij de Afdeling Landbouw van het Landelijk Comité, waar het wordt bestreden door de voorzitter van het Comité, Mike Conaway.

H.R. 1406 is uiterst belangrijk voor al die groepen die onvermoeibaar werken aan de beëindiging van de hondenvlees-handel in Azië. “Wij willen dat deze boodschap over de hele wereld verspreid wordt: dat de menselijke consumptie van honden- en kattenvlees niet alleen in Azië, maar OVERAL onaanvaardbaar is”, aldus Marc Ching, de oprichter van AHWF.

Wij verzoeken voorzitter Mike Conaway dringend zijn goedkeuring aan het wetsontwerp te hechten, de wet aan te nemen en mede te sponsoren, zodat vertegenwoordiger McCarthy het in stemming kan brengen.

Wij doen een beroep op U de petitie NU te tekenen en door te sturen aan anderen.Wij hopen 100.000 handtekeningen te hebben ontvangen voordat we ons pleidooi gaan houden bij het Congres te Washington D.C. Daar wij doorgaan met het tot stand brengen van deze wetten, hopen wij dat U ons wilt blijven steunen. Wij willen niet alleen de dieren van nu redden, maar we willen een einde aan de hele hondenvleeshandel!

Teken de petitie nu
Marc Ching haalt letterlijk dieren' uit' de brand!
Op 6 december jl. berichtte Marc Ching via Facebook in verband met de grote brand in Los Angeles (Californië) het volgende:
“Voor diegenen die verplicht moeten evacuëren omdat hun huis dreigt te verbranden: Kunt u uw huisdieren niet meenemen, reageer dan op dit bericht en we komen uw dieren ophalen! We hebben een noodevacuatie-team, en voordat de wegen in uw gebied worden afgesloten, zullen we uw dieren in veiligheid brengen. Reageer hier via Facebook of via SMS! Laat uw dieren alstublieft niet achter! Als u hulp nodig hebt, kunnen we ze tijdelijk onderbrengen.”

Deze actie kost uiteraard veel geld! Help Marc Ching aan de middelen om zoveel mogelijk dieren ‘uit de brand’ te helpen!
Doneer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten