Translate

woensdag 14 november 2018

Video van verschrikkelijke omstandigheden in een horror kippenschuur Flevoland




Stop de slacht
Animal Rights onthult horror-kippenschuur


Een Animal Rights onderzoeksteam filmde verschrikkelijke omstandigheden in een horror-kippenschuur in Tollebeek, Flevoland. Er lagen vele dode leghennen in de kooien tussen de levende dieren. De kippenlijken verkeerden in verschillende staten van ontbinding, sommige verregaand, door hun soortgenoten in het bodemgaas getrapt.

Het meest in het oog springend is de ongelofelijke smerigheid van de schuur. Er lag een dikke laag stof op ieder oppervlak en de atmosfeer was verstikkend. Het is niet moeilijk voor te stellen hoe een kleine vonk hier tot de volgende catastrofale stalbrand kan leiden.
Stop de horror-schuren
Bekijk de undercoverbeelden
Erna, in Nederland worden nog ruim 6 miljoen leghennen in horror-schuren gehouden. In de lange rijen batterijen, laag boven laag, creperen leghennen in anonimiteit.

De eieren van de kippen zijn niet meer los in de supermarkt verkrijgbaar, maar je kan ze nog wel in de buurtwinkel of op de markt aantreffen. Kooi-eieren worden door bijna iedereen echter gewoon geconsumeerd als ingrediƫnt in snoep, cake, koek, gebak, pasta, mayonaise, ei-likeur en sauzen.

Met dit onderzoek vraagt Animal Rights opnieuw aandacht voor het leed van dieren in de vee-industrie. We willen mensen aanmoedigen om te kiezen voor een plantaardig dieet, waarvoor geen enkel dier hoeft te lijden en te sterven. Daarnaast willen we deze horror-schuren sluiten om de ellende te stoppen.
 
Susan Hartland
PS Met jouw steun kunnen we horror-schuren ontmaskeren, en onze baanbrekende campagnes voortzetten. De dieren hebben jouw hulp nodig!
 
Stop de horror-schuren
Je kunt ook storten op ons rekeningnummer: NL 29 TRIO 0786 9390 79 t.a.v. Animal Rights

Wil je geen nieuwsbrief meer van ons ontvangen? Meld je hier af .
Je kunt ook je gegevens inzien en wijzigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten