Translate

donderdag 1 november 2018

13 jaar lang in een kooi elke dag afgetapt met naalden die steeds weer in de zelfde wond...dat is geen leven voor een beer uit de berengalindustrie







Bekijk de webversie


Redding maanberin “No-Name”


Afbeelding


Bericht van Animals Asia:

23 oktober 2018 - Verheugend nieuws: Het Animals Asia-reddingsteam is aangekomen bij een berengalboerderij in de Vietnamese provincie Cao Bang om een ​​ maanberin te redden die 15 jaar lang op een berengalboerderij geïsoleerd in een ijzeren kooi heeft gezeten. Elke dag werd gal bij haar afgetapt t.b.v. de traditionele geneeskunde. Vandaag eindigt haar lijden. Een geweldige ochtend voor ons en voor deze berin in Vietnam na 15 jaar dit leed!

Het ziet ernaar uit dat ze psychologisch getraumatiseerd is, en waarschijnlijk zal haar rehabilitatie  lang duren. Maar we weten dat we haar weer gezond kunnen maken.

LEES MEER>>>>> 




Redding Sky

Een paar dagen geleden werden wij gebeld dat er een jonge beer in een benarde situatie zat. Deze beer genaamd Sky, was als baby gevangen genomen uit het wild en heeft 13 jaar lang in een kooi gezeten voor het aftappen van zijn gal. De gal werd elke dag afgetapt met naalden, die elke dag weer in dezelfde wond werden gestoken. Steeds maar weer in de zelfde wond, hoe pijnlijk is dat, en dat 13 jaar lang....... geen stro, geen gras alleen maar beton...... Dit is geen leven voor een dier.
LEES MEER>>>>



Een maand later

In augustus 2018 heeft Animals Asia 5 beren gered. Op onderstaand filmpje kunt u zien hoe het nu met ze gaat. In totaal heeft Animals Asia in drie maanden zeven beren gered. En er zullen nog veel meer reddingen volgen, omdat zij meer dan 800 beren hebben toegewezen gekregen om  voor 2022 te bevrijden. In 2017 heeft Animals Asia immers een overeenkomst met de Vietnamese regering gesloten dat in 2022 alle galbeerboerderijen in Vietnam gesloten zullen zijn!

LEES VERDER >>>>>> 





Deze e-mail is verstuurd aan eevanderploeg@gmail.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u ciskadehilster@moonbears.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing

1 opmerking:

  1. Spot on with this write-up, I truly suppose this website needs rather more consideration. I’ll probably be again to read way more, thanks for that info. casino real money

    BeantwoordenVerwijderen