Translate

dinsdag 7 januari 2020

Dappere voorbijganger redde een herdershond vastgebonden aan een tas met een zware steen en in de rivier de Trent gegooid


 De dappere redder !!
A brave member of the public rescued a dog that was tied to a heavy rock and was drowning in the River Trent this morning.
Officers are appealing for information from anyone who saw the incident involving the Belgian Shepherd, near Long Lane, Farndon, at around 8.45am today.




2.913 mensen praten hierover


Een herdershond is in het Engelse Farndon van de verdrinkingsdood gered door een voorbijganger. Er was een grote steen in een tas gestopt en aan de viervoeter vastgebonden voor de hond in het water van de Trent belandde, zo schrijft de politie op Twitter. Agenten van Nottinghamshire spreken van een ’lage en duivelse’ streek.
Een passerende vrouw had de hond zien vechten voor haar leven en greep gauw in. Zo werd de hond gered.

Niet lang daarna kwamen agenten ter plaatse, zij zijn met de hond naar de dierenarts gereden. De hond blijkt negen jaar oud te zijn, ze staat ingeschreven onder de naam ’Bella’.
Agenten zijn nu op zoek naar getuigen van deze daad: „We zullen er alles aan doen om de dader te vinden,” aldus agent Pace in gesprek met Sky News.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten