Translate

dinsdag 27 juli 2021

60.000 jonge Kaapse pelsrobben worden nu weer doodgeknuppeld in Namibië voor hun vacht voor bont export naar China ( petitie )

 

Geen greetings, maar grievings from Namibia! De aankomende periode mogen jagers namelijk weer tot 60.000 jonge Kaapse pelsrobben doodknuppelen voor hun vacht. Deze jacht is wreed en onbegrijpelijk, zeker nu de vraag naar het bont sterk is afgenomen. 


www.bontvoordieren.n


De vachten van deze weerloze dieren worden voornamelijk geëxporteerd naar China en Hongkong, waar ze worden verwerkt tot bontaccessoires. Exportcijfers vanaf 2015 lijken een sterke daling aan te tonen. Het gevolg is dat karkassen van doodgeknuppelde pelsrobben nu liggen weg te rotten. De vachten hebben simpelweg geen economische waarde meer.

Ja, ik teken de petitie

Wij vragen jou ook dit jaar om op te komen voor de Kaapse pelsrobben en onze petitie te tekenen. Aan het eind van de zomer willen wij zoveel mogelijk handtekeningen overhandigen aan de Namibische ambassade in Brussel. Hier hopen wij op een ontmoeting met de ambassadeur om de jacht te kunnen bespreken.

Sandra Schoenmakers: “Namibië heeft een bijzondere flora en fauna en de Kaapse pelsrobben worden graag bezocht door toeristen. Dat de jacht nog altijd is toegestaan, is hier een fikse smet op. Toeristen worden in de ochtend namelijk bij de stranden weggehouden, zodat zij de vreselijke waarheid niet te zien krijgen. De afschuw van de jacht, de verdwenen vraag en de mogelijke diervriendelijke alternatieven zijn des te meer reden om de regering op te roepen voorgoed deze jacht te verbieden!” 

Met vriendelijke groet,
Knuffel € 29,95
Tas € 14,95
Pennen € 3,49
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube
Volg ons via bontvoordieren.nl
Doneren kan hier of maak een gift over naar IBAN NL68TRIO0338625232

Bont voor Dieren
Panamalaan 110
1019 AZ Amsterdam

Copyright © 2021 Bont voor Dieren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten