Translate

dinsdag 30 oktober 2018

Duurzaam leven: One planet tips en stories



En hoe kun je minder eten weggooien?
bekijk deze mail in je browser
                                                         
One Planet Tips & Stories
Lekkere warme sokken
4 x energie besparen in de herfst
Het is de laatste dagen behoorlijk afgekoeld en de kans is groot dat je de verwarming al aan hebt gezet. Natuurlijk willen we allemaal een warm huis om te ontspannen, maar hoe kun je dit een beetje verantwoord doen? Tips om energie te besparen als het buiten kouder wordt.
Jonge schildpad op het strand
Effecten van klimaatverandering op dieren
Koolmezen die niet genoeg rupsen vinden als voedsel, te weinig mannelijke zeeschildpadden door te warme legstranden en neushoorns die wegspoelen door een overstroming. Lees meer over de effecten van klimaatverandering op de natuur en wilde dieren.
Groenteafdeling in de supermarkt
Minder eten weggooien (en geld besparen!)
Er wordt nog steeds veel te veel eten weggegooid. Met de app ‘Too good to go’ kun je tegen een lage prijs eten kopen dat over is van bijvoorbeeld bakkerijen, supermarkten of restaurants. Je koopt een prakkie voor een prikkie en je bent ook nog eens goed bezig. Download de app
Vis in de hand
We eten de aarde op
De afgelopen 40 jaar zijn de populaties van vissen, vogels, zoogdieren, amfibieën en reptielen met gemiddeld 60% afgenomen. Deze achteruitgang blijkt uit het vandaag uitgebrachte ‘Living Planet Report’. De manier waarop wij voedsel produceren en consumeren is één van de grootste bedreigingen voor de natuur op aarde. Lees wat jij kunt doen.
Plastic soep
Waar kun jij nog minderen met plastic? 6 plekken
De plastic soep is een groot probleem voor de aarde. We weten allemaal dat we moeten minderen met plastic en dat kan op veel meer plekken dan je denkt. Lees hier onze 6 tips.
afmelden  disclaimer
  
privacy  contact
WWFBe one with nature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten