Translate

maandag 25 februari 2019

20 beren in de Oekraïne worden vastgeketend gedwongen te vechten tegen opgehitste jachthonden



Het trieste leven van beer Laska


Nog altijd worden beren in Oekraïne op gruwelijke wijze mishandeld. Ze worden opgesloten in kleine kooien met dikke tralies. Ze kunnen amper bewegen. Ze krijgen net genoeg eten om te overleven, zodat ze kwetsbaar en zwak zijn. Buiten de kooi worden ze vastgeketend en zijn ze weerloze slachtoffers: gedwongen om te vechten tegen opgehitste jachthonden. Hun gehuil gaat door merg en been… De gevechten zijn barbaars, sadistisch en bovendien illegaal. Toch is beer Laska 8 maanden lang misbruikt als vechtbeer. Ze werd gelukkig weggehaald van deze barbaarse plek waar zij tegen honden moest vechten, maar heeft het nu niet veel beter. Ze leeft in een zeer kleine kooi in het armoedige Pokrovsk  Zoo waarin ze nauwelijks kan bewegen. Laska moet snel gered worden!

BERENWOUD Domazhyr

In het westen van Oekraïne vinden mishandelde en verwaarloosde beren een nieuw thuis in ons BERENWOUD Domazhyr. Al meerdere voormalige vechtberen, zoals Tyson, Kvitka en Mashutka, hebben wij kunnen bevrijden en een nieuw leven kunnen geven in Domazhyr. Gunt u Laska dit ook? Doneer dan voor haar toekomst in BERENWOUD Domazhyr!

https://secure.vier-voeters.nl/beer-laska?utm_source=email&utm_medium=email-3&utm_campaign=laska&utm_content=button&j=4315475&sfmc_sub=41829219&l=11402_HTML&u=76997179&mid=7213387&jb=15

Geen opmerkingen:

Een reactie posten