Translate

vrijdag 22 februari 2019

Kom op 10 maart met tienduizenden mensen in Amsterdam naar de klimaatmars



Kom naar de Klimaatmars



Misschien heb je het al gehoord. Op 10 maart gaan tienduizenden mensen in Amsterdam de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kan anders!

Nu is het moment. Het klimaat staat op de politieke agenda en de Provinciale Statenverkiezingen staan voor de deur. Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers, werknemers en boeren. En grote vervuilers moeten eerlijk betalen.

Er is genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. Meld je aan en loop 10 maart mee met de grootste Nederlandse Klimaatmars ooit!
Word lid en krijg een gratis T-shirt voor de Klimaatmars

Word lid en ontvang een gratis T-shirt voor de Klimaatmars

Overweeg je lid te worden van Milieudefensie? Grijp dan nu je kans! Als cadeau voor je lidmaatschap krijg je nu gratis dit mooie T-shirt. Ideaal om aan te trekken naar de Klimaatmars! Lid worden kan al vanaf € 3 per maand. Let op: deze actie loopt t/m zondag 3 maart.

>> Word lid

Ik zie je graag zondag 10 maart in Amsterdam. We starten om 13.00 uur. Voorlopig houden we de Dam aan als startlocatie, maar als het aantal aanmeldingen nog verder doorzet (laten we het hopen!) zullen we verhuizen naar het Museumplein. Meld je aan via de website of houd het Facebook evenement in de gaten, dan houden we je op de hoogte.

Tot dan!

300
Met vriendelijke groet,
Donald Pols
Directeur Milieudefensie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten