Translate

donderdag 7 maart 2019

Ex-stropers halen vallen weg zodat sneeuwluipaarden weer veilig kunnen leven



en 8 tips voor minder plastic
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
bekijk deze mail in je browser
                                                         

Teken voor een oceaan zonder herrie
Sssssst… Stilte graag!
Walvissen gebruiken klikken, fluittonen en liedjes om een partner te vinden, jongen groot te brengen en voedsel te zoeken. Maar door smeltend zee-ijs komen er in de Noordelijke IJszee steeds meer vrachtschepen en olieboringen. Deze HERRIE verstoort het natuurlijke gedrag van zeezoogdieren. Help jij mee deze geluidsvervuiling te stoppen?

Ja, ik teken voor een oceaan zonder herrie



🔈 Luistertip: op 8 maart besteedt Armin van Buuren in zijn radioshow ‘A State of Trance’ aandacht aan de petitie! Radio 538, 23.00 – 01.00 uur.
 
Tesse
Plastic not so fantastic: 8 tips!
Jong geleerd, oud gedaan. Tesse (10) gebruikt helemaal geen plastic meer. 😃 “Vier maanden geleden hoorde ik op school over de plasticsoep. Sindsdien eet en drink ik niks meer dat in plastic is verpakt. Ik ben plastictariër.” Laat je inspireren door deze jonge held.
Bruine beer
Dank: Pirin Nationaal Park gered!
Fantastisch nieuws! Er is toekomst voor de bruine beren en grijze wolven in Pirin Nationaal Park. Mede dankzij jullie handtekeningen hebben we de laatste rechtszaak tegen de regering van Bulgarije gewonnen. Super bedankt! Bekijk de resultaten.
Boterhamzakje
Word ‘zero waste hero’
‘Zero waste hero’ worden? Neem een kijkje in onze webshop. Daar vind je bijvoorbeeld deze herbruikbare boterhamzakjes, zodat je nooit meer wegwerpzakjes hoeft te gebruiken. Naar de shop.
Klimaatmars: zet je beste beentje voor
IJsbeer-jong onder moeder
Klimaatverandering is een van de grootste bedreigingen voor de natuur. Daarom moeten we NU in actie komen! Op 10 maart laten we tijdens de Klimaatmars zien dat we begaan zijn met de toekomst van onze planeet.


LOOP JE MEE?

 
Ondertussen in het veld:
Bliek
Nederland kreeg er een nieuw eiland bij, speciaal voor vogels en vissen.
LEES MEER
Sneeuwluipaard
Ex-stropers halen vallen weg zodat sneeuwluipaarden weer veilig kunnen leven.
LEES MEER
De aarde
De aarde brandt op! Doe op 30 maart van 20.30 tot 21:30 mee met Earth Hour en een uur het licht uit.
DOE MEE


afmelden  disclaimer
  
privacy  contact
WWFBe one with nature


Geen opmerkingen:

Een reactie posten