Translate

zondag 7 juli 2019

Zuid-Korea sluit hondenvleesmarkt: De honden worden opgevangen door 4 dierenorganisaties die uw hulp hard nodig hebben want de veterinaire zorg en voer kost veel geld ( video's en veel foto's )




Honden gered in Azië

Stichting Save the Moonbears <ciskadehilster@moonbears.nl> 



Honden in Azie hebben uw hulp nodig!www.hondenredden.nl
ZUID-KOREA SLUIT HONDENVLEESMARKT
Animals Asia heeft, samen met Change For Animals Foundation (CFAF) en lokale groepen in Zuid-Korea, een prachtig resultaat bereikt: de sluiting van de Gupo Livestock Market, de grootste hondenvleesmarkt in Busan (Zuid-Korea)!

BERICHT VAN NAMI KIM VAN ‘SAVE KOREAN DOGS’
29 juni 2019

De Gupo-hondenvleesmarkt in het Zuidkoreaanse Busan gaat sluiten! De overeenkomst tussen de stad Busan en de Gupo-markt, waar hondenslachters en verkopers van honden en hondenvlees hun waren verkopen, zal op 1 juli ondertekend worden. Burgemeester Oh zal daarbij aanwezig zijn.  Ik las dit in het  perbericht, dat ik gisteren ontving.

Human Society International (HSI) doet zich voor als de held die als zodanig de ondertekening zal bijwonen, maar heeft met de hondenmarkt van Gupo niets te maken. Hoe lang zal HSI nog doorgaan met het gebruiken van de hondenvleeshandel in Korea voor eigen fondsenwerving? Tot nu toe hebben ze niets gedaan op het niveau van overheid en wetgeving!

Ik was, na 5 jaar, een volle dag in Busan. Ik kan Dave Neale van ANIMALS ASIA en Lola Webber van CHANGE FOR ANIMALS FOUNDATION niet genoeg bedanken! Zij vlogen enige keren hierheen om met de verkopers/slagers van de hondenvleesmarkt van Gupo besprekingen te voeren.

Ook Marc Ching van ANIMAL HOPE AND WELLNESS FOUNDATION bezocht Gupo een paar keer toen hij in Korea was.

De plantjes, die we met ons allen gezaaid hebben, beginnen nu, na jaren, vruchten te dragen!
Bericht van Animals Asia
EEN DOZIJN ASIELEN VOOR HONDEN EN KATTEN GESTICHT IN DE BUURT VAN YULIN, TER BESCHERMING VAN DEZE DIEREN
Inwoners van de provincie  Guangxi, waarin de stad Yulin ligt, kunnen nu in hun gemeente katten en honden beveiligen tegen de wreedheden van de vleesmarkt.
Terwijl de Chinese provincie Guangxi met name berucht geworden is vanwege het hondenvlees-festival in Yulin tijdens de zomerse zonnestilstand, gaan in werkelijkheid  de wreedheden van de handel het hele jaar door in de hele provincie Guangxi. Toch wordt hondenvlees slechts door een minderheid van de bevolking gegeten, en veel dierenvrienden in de provincie zijn diep geschokt door deze illegale en barbaarse industrie. LEES MEER>>>>>
Animal Hope &Wellness Foundation
Redding Lala
Vorige maand hebben wij deze arme hond gered. Hij was in de steek gelaten en zat al een half jaar vastgeketend aan dit nog onafgemaakte gebouw. Een jongen was zo lief hem steeds eten te brengen, maar werd lelijk door hem aangevallen en gebeten. Hij moest in het ziekenhuis worden opgenomen met 17 wonden. Vandaag belde hij me op en vroeg me het hondje te redden, omdat het zwak en broodmager was – het joch was bang dat het dier zou sterven. Met hulp van onze dierenartsen en met een verdovend middel wisten we het diertje te overmeesteren. We brachten hem naar onze opvang, waar hij een flinke, smakelijke maaltijd en schoon drinkwater kreeg, en ook een slaapplaats. LEES MEER!
Kaylan
Ze werd met een voorwerp in haar gezicht geslagen en, vastgebonden aan een hek in Montebello, bloedend achtergelaten.

We maakten haar los en namen  haar mee naar de nood-arts, waar ze werd behandeld voor de wonden in haar snuit en voor een gebroken kaak. Toen ze uit het hospitaal weg mocht,  werd ze verzorgd in een pleeggezin, waar ze herstelde van haar wonden. Vandaag, vroeg in de middag, beviel ze, zonder dat we dat hadden verwacht, van 3 gezonde hondjes.

Wat krijgen we toch soms geweldige nieuwe kansen! Zij vond een nieuwe liefde om voor te leven. En ze is een geweldige moeder, je zou moeten zien met hoeveel toewijding ze haar jongen verzorgt!

Onze dank gaat uit naar onze vrijwilligster Linda Z., die haar huis openstelde voor Kaylen en zorg droeg voor de baby-hondjes.
Berichten van The Sound of Animals
HAAR NAAM IS MARIE
Deze kleine pup is door Michael Chour gered van een hondenvleesmarkt, waar zij zat te wachten op een gruwelijke dood. Ze is nu veilig, en we brengen haar naar onze Blue Dream Shelter. Hopelijk wordt ze geadopteerd.
VAN HONDENSLACHTHUIS NAAR WINKEL
"Onze oprichter Michael Chour sluit een hondenslachthuis in Cambodja in de stad Kampong.
Na veel onderhandelen en overleg, heeft de slachter besloten te stoppen met het slachten van honden. Voor Michael daar aankwam werden er nog veel honden geslacht, maar gelukkig is dit nu voorbij. Michael heeft de eigenaar geholpen met het opzetten van een winkeltje in frisdranken en andere voedingswaren. Maar wij moeten hem blijven steunen, zodat hij niet weer een hondenslachterij gaat beginnen.

Educatie, liefde en begrip hebben uit deze hel een weg  gebaand naar een goede toekomst!
De eigenaar heeft nog drie volwassen honden en zeven pups, alle honden zijn parasieten-vrij en zijn nu op gewicht. Wij gaan elke keer controle doen en voer brengen."

BLIJF ONS STEUNEN ALSTUBLIEFT!! Dan kunnen wij daar Michael mee helpen!
Wie wilt u steunen!
Dit zijn de vier organisaties die wij steunen. Zij zijn degenen die het meeste hebben bereikt! Waar en wanneer zij maar kunnen proberen zij (en vaak met succes!) om zoveel mogelijk honden en katten (en ook andere dieren) van een gruwelijke dood te redden, maar bovendien staan zij voortdurend in contact met regering en overheidsinstanties.

Ook al lijken de resultaten misschien soms een druppel op een gloeiende plaat, ieder gered dier is er één, en elk gesprek met overheid en overheidsinstanties is een zaadje dat verder kan groeien! Daarom vinden wij het heel belangrijk om hen te blijven steunen. Er zijn meerdere organisaties die zich inzetten voor dieren, maar deze vier zijn het echt waard om te worden gesteund!

Wij hopen dan ook dat u ons zult blijven helpen om die steun te kunnen blijven bieden! U kunt zelf een keuze maken aan welke organisatie u wilt doneren!

KLIK OP DE FOTO VAN UW FAFORIETE  ORGANISATIE DIE U WILT STEUNEN!
 
Share
Facebook
Website
Deze e-mail is verstuurd aan eevanderploeg@gmail.com. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u ciskadehilster@moonbears.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing

Geen opmerkingen:

Een reactie posten