Translate

woensdag 25 december 2019

Beeldschone Video: Politiehond dacht dat het speelgoed in het politiebureau van hem was en verstopt het



Politiehond Ben Franklin steelt ingezameld speelgoed

DEEL DIT ARTIKEL

Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

De politie in de Amerikaanse plaats Franklin hield afgelopen weken een grote speelgoedinzameling. De spelletjes, auto's en poppen waren bedoeld om rond de kerstdagen aan een goed doel te schenken. Maar gek genoeg verdween er steeds iets. De dader werd al snel op heterdaad betrapt.


Een agent zag hoe therapiehond Ben Franklin wegdraafde met in zijn bek het hengsel van een bedje met een babypop erin. De agent achtervolgde de golden retriever naar zijn geheime verstopplek: onder een bureau aan de andere kant van het gebouw. Daar ontdekte hij nog meer 'gestolen' speelgoed zoals een pluchen lama en een pinguïn.
'Toen Ben Franklin al het speelgoed zag, dacht-ie dat het allemaal voor hem was', vertelde een politieagent aan CNN

Zonnestraal

Het is Ben Franklins taak om mensen in crisissituaties op hun gemak te stellen. Vooral kinderen laten zich graag door hem troosten. Ook de agenten zijn gek op de politiehond: 'Zelfs als je een rotdag hebt en Ben komt binnen, dan is het écht alsof er een zonnestraal binnenvalt.'

Knuffelbeesten

De hond was erg in zijn nopjes was met de knuffelbeesten, maar hij mag niet meer in de opslagruimte van het speelgoed komen. De 'buit' werd vervangen voor nieuw speelgoed. Dat gaat nu naar kinderen die met kerstmis geen cadeaus krijgen. In dit filmpje zie je hoe Ben Franklin een baby-pop naar zijn verstopplek brengt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten