Translate

donderdag 1 februari 2024

In Gaza ( link Facebook) zijn een paar dozen met voedsel voor mensen binnengesmokkeld: Het is Diana Babisch in Westelijke Jordaanoever gelukt honderden straathonden eten te geven:



https://www.facebook.com/SulalaSociety Voedesl binnen gesmokkeld

Puppies en gewonde dieren gered 
Mede dankzij jouw steun hebben in november en december honderden straathonden eten gekregen in de Westelijke Jordaanoever en hebben 14 gewonde zwerfkatten en 18 gewonde zwerfhonden medische zorg gehad. Tot ons verdriet waren twee honden en één kat er zo slecht aan toe dat ze het niet hebben gered. Het is een schrale troost dat zij wel in een zorgzame omgeving zijn overleden.

Goed nieuws! 

Gelukkig is er ook goed nieuws! Het is Diana Babisch van Bethlehem Shelter gelukt om zwaargewonden dieren naar Israël over te brengen, waar ze betere voorzieningen hebben om de dieren te behandelen. Zoals de hond in de video hieronder (als je op de foto klikt start de video), Hij heeft drie dagen op straat gelegen met twee botbreuken. Diana heeft hem laten behandelen door de dierenarts in Bethlehem en nu is hij overgebracht naar een dierenziekenhuis in Israël waar hij in goede handen is.
Hulp voor puppies
Omdat de regering de zwerfdieren niet steriliseert zijn er ontzettend veel puppies. Dankzij jouw steun aan Animal Heroes kan Diana veel van hen redden, zoals de puppies hieronder:  
De pup (rechtsonder) is gevonden in een soort grot tussen vuilnis, ratten en vlooien. Zijn schouder was uit de kom en hij moest twee dagen bij de dierenarts blijven. Hij is nu in de opvang en het gaat goed met hem. Hij heeft alleen wat rust nodig. Alle andere puppies zijn geadopteerd in Israël en maken het goed.
De nood is nog steeds hoog
Dankzij onze donateurs kan Diana nog steeds elke dag straatdieren voeren en verzorgen, maar dat zal niet voor lang zijn. Behalve eerdere donaties vorig jaar/in december van Animal Heroes en van onze Finse partnerorganisatie is er sinds januari maar 300 euro aan donaties binnengekomen om deze dieren te helpen. Diana werkt van 6 uur ‘s ochtends tot middernacht om voor de dieren te zorgen, maar kan dit alleen blijven doen met financiële steun voor voer, medicijnen en transport.
EEN JAAR LANG STEUN AAN DIANA

Wij zijn dagelijks in contact met Diana en ervaren hoe hoog de nood is en blijft. Dus hebben we besloten Diana’s opvang een jaar lang te blijven steunen. Het is daarom nu ook mogelijk om 12 keer maandelijks te doneren voor het werk van Diana, daarna stopt het automatisch. Eenmalige donaties zijn natuurlijk ook nog gewoon mogelijk. 

100% van alle donaties aan dit doel (minus bankkosten) maken wij rechtstreeks over naar Diana.
Steun Diana's werk voor dieren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten