Translate

maandag 4 november 2019

De reddingsactie van 7 beren uit de berengalindustrie in Vietnam ( video's )







 Eind september was VIER VOETERS in staat om maar liefst zeven galberen te redden uit vreselijke leefomstandigheden. Verderop in deze nieuwsbrief lees je hoe het nu met hen gaat!

Oktober was voor VIER VOETERS een belangrijke maand, namelijk de start van een nieuwe campagne tegen de handel in honden- en kattenvlees in Zuidoost-Azië. De beelden hiervan zijn gruwelijk en bijna ondraaglijk, maar helaas wel de harde realiteit. VIER VOETERS zet zich in om deze handel te stoppen, dieren te redden en slachthuizen en hondenvleesrestaurants te sluiten. Verderop in deze mail lees je over de succesvolle actie die wij hebben uitgevoerd waarbij wij een hondenslachthuis in Cambodja konden sluiten.

Nog meer groot nieuws: afgelopen week waren we ook in staat om de twee bruine beren Lelya en Dasha te bevrijden uit een kleine kooi bij een restaurant/hotel in Oekraïne. Ook hebben we de tijgers Bela en Sharuk vanuit TIERART Big Cat Centre naar LIONSROCK Big Cat Sanctuary gebracht, waar ze een prachtig groot verblijf krijgen met een eigen zwembad!
Adoptiedier in het zonnetje
Bij VIER VOETERS kun je een dier adopteren. Als adoptieouder draag je bij aan levenslange zorg en voeding. Voor 10 euro per maand word je adoptieouder van galbeer Nhi Nho. Haar klauwen waren op brute wijze verwijderd waardoor zij levenslang verminkt is! Word jij adoptieouder?  
ADOPTEER
Stichting VIER VOETERS
E-mail: office@vier-voeters.nl
Tel: +31 (0) 20 - 625 25 26
IBAN: NL56ABNA0590302558
© 2019 - www.vier-voeters.nl
facebooktwitteryoutubeinstagram
Uitschrijven
Je ontvangt deze e-mail op het e-mailadres eevanderploeg@gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten