Translate

zondag 3 november 2019

Video: Hondenslachthuis Cambodja waar honden werden gewurgd, verdronken, doodgeknuppeld of levend verbrand voorgoed gesloten



Zoals je wellicht weet zijn wij een nieuwe campagne gestart tegen de handel in honden- en kattenvlees in Zuidoost-Azië. Deze handel is een aaneenschakeling van horror-praktijken: huisdieren worden gevangen, gemarteld en op brute wijze gedood. Het is een grootschalige business en beslaat meerdere landen in Zuidoost-Azië. Wij zien kans om deze handel samen met jou voorgoed te stoppen.

Gelukkig is er groeiende woede onder de bevolking in Zuidoost-Azië, die de gewelddadige handel ook niet meer tolereert. Hun huisdieren worden van straat geplukt en nooit meer teruggezien. Daarom hebben wij contact met lokale gemeenschappen, zodat we samen kunnen strijden tegen deze praktijken. Educatie en voorlichting is ook belangrijk, zo kunnen wij de gedachten van de mens veranderen en een positieve omgang met dieren stimuleren. We werken zoveel mogelijk samen met overheden en autoriteiten, om wetgeving te veranderen en te handhaven. Alleen door ons samen uit te spreken tegen de handel in honden- en kattenvlees kunnen we het verschil maken. Heb jij onze petitie al getekend?
teken


Geen opmerkingen:

Een reactie posten