Translate

zondag 28 juni 2020

Na corona op vakantie?:Tijgers uitgebuit om te dienen als foto-assessoire of knuffeldier voor toeristen ( petitie voor een verbod )




Stoptijgerselfies|schubdierkrijgtextrabescherming|onderzoeknaartrainingsmethodeolifanten‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌




https://www.worldanimalprotection.nl/petitie-stop-tijgerleed     Meer info via deze link
  Mer info via deze link





Misschien hebt weleens een tijgerselfie voorbij zien komen, of ben je eerder zelf met een tijger op de foto gegaan. De vraag naar tijgerselfies is groot en dat is niet verwonderlijk; tijgers zijn hele bijzondere dieren. Helaas behoren tijgers ook tot een van de meest uitgebuite diersoorten voor vermaak met toeristen. Alleen al in Thailand leven meer dan 1.500 tijgers in gevangenschap. Dat is de helft van alle wilde tijgers op de wereld.

Vaak is het dierenleed in deze toeristische tijgerparken niet direct zichtbaar. Toch is het er wel. Jonge tijgertjes worden bij hun moeder weggehaald en in kooien gestopt of aan de ketting gelegd. Geslagen, uitgehongerd en uitgebuit, om te dienen als foto-accessoire of knuffeldier voor toeristen. Een triest leven voor zo'n prachtig dier. Help jij mee om hier samen met ons een einde aan te maken? Teken de petitie en roep op tot een verbod op het fokken van tijgers in gevangenschap. Laat dit de laatste generatie tijgers in gevangenschap zijn!



Teken de petitieTeken de petitieTeken de petitie

Video: kleine otter Grant uitgezet in het wild
Video: kleine otter Grant uitgezet in het wild

Van kleine baby-otter die werd gevonden langs de weg tot zijn terugkeer naar het wild: bekijk het hartverwarmende verhaal van Grant. Dankzij steun van onze supporters hielpen wij Hillswick Wildlife Sanctuary bij het opvangen van deze mooie otter.
Bekijk de bijzondere beelden >>

Bijna uitgestorven schubdier krijgt extra bescherming
Bijna uitgestorven schubdier krijgt extra bescherming

Goed nieuws voor het schubdier, het meest verhandelde en bedreigde zoogdier ter wereld. Het dier krijgt in China dezelfde beschermingsstatus als de reuzenpanda. De schubben van het dier mogen niet meer worden verwerkt in traditionele medicijnen.
Lees meer over dit goede nieuws >>

Baby-olifanten mishandeld voor vraag naar entertainment
Baby-olifanten mishandeld voor vraag naar entertainment

Gescheiden van hun moeder, geslagen en dagenlang vastgeketend, zo worden baby-olifanten getraind voor vermaak met toeristen. Dit blijkt uit ons nieuwe undercoveronderzoek naar de meest voorkomende ‘trainings’technieken bij olifanten.
Lees meer over het onderzoek >>

We zijn World Animal Protection
We stoppen het onnodig lijden van dieren
We bewegen mensen om dieren op de mondiale agenda te zetten
We laten de wereld zien hoe belangrijk dieren zijn voor iedereen
We motiveren mensen om het leven van dieren te verbeteren
Op naar een betere wereld voor dieren!

World Animal Protection

InstagramYoutube



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten