woensdag 4 december 2013

Een hoopje hond ....een hoopje ellende...meer was er niet meer over van het dier !!


Wat kan ik hier nog over zeggen!! Wat zijn dit voor monsters die tot zoiets in staat zijn. Geen drinken, geen eten, opgesloten in een bench !!!ROOSENDAAL - Een hoopje hond. Dat is wat er volgens de politie over is van een zeer verwaarloosde hond in Roosendaal. Het dier werd gevonden in een woning aan de Mimosaflat. De bewoners waren niet thuis, meldde de politie zondag.
   
Een agent nam na een melding zaterdagochtend poolshoogte in he huis. Daar trof hij een grote bende aan. In een ijzeren bench zag hij de hond liggen.

Ernstig vermagerd
Het dier bleek ernstig vermagerd en zijn heupbeenderen steken uit, is te zien op een foto die de politie heeft verspreid. Ook heeft de hond veel kale plekken en hebben zijn ogen staar.

Medewerkers van de dierenambulance hebben de hond naar een dierenarts gebracht en daar laten onderzoeken. De viervoeter zal de komende tijd in ergens in Nederland op een geheime locatie doorbrengen, aldus een politiewoordvoerder.

Eigenaar spoorloos
Van zijn baasje ontbrak zaterdag ieder spoor. Volgens de zegsman heeft de politie al een paar dagen niets van hem vernomen. De dierenpolitie heeft intussen een proces-verbaal opgemaakt. Dit betekent dat de eigenaar een boete moet betalen of moet voorkomen.
 1 opmerking:

 1. Een boete? Een boete? Deze vuile gore smeerlappen dienen achter de tralies te belanden. Ik word er niet goed van, wat een schoften!
  Onvoorstelbaar dat je zo met een levend wezen om kan gaan. Dan is er iets compleet mis in je bovenpan en dusdanig dat er geen enkele hoop is dat dat ooit nog zal veranderen. dan heb je de gevoelswereld van een platgeslagen theelepeltje.
  Ik ben volledig tegen geweld, maar ik ben erg blij dat het niet mijn buren zijn. :|
  Ik zou mijzelf dan ook buitengewoon kwalijk nemen dat ik daar helemaal geen erg in heb gehad. Arm dier, vreselijk. Stumper.
  Het zal nooit meer helemaal goed komen met dit diertje, elk grammetje vet is verbuikt tot waarschijnlijk zelfs het vet uit de oogbol. Afschuwelijk.
  Bah, ik heb er geen woorden meer voor!

  BeantwoordenVerwijderen