maandag 18 december 2017

Kerst veiling : Bieden op shirtjes gesigneerd door bekende voetballers voor een goed doel
Nederland

Beste dierenvriend(in),

De laatste nieuwsbrief van 2017. Een jaar met ups en downs. Positief op het gebied van voorkomen van dierenleed, sterilisaties en adopties. Negatief de natuurrampen die onze reserves opslokten door het geven van noodhulp. Positief met de geweldige vrijwilligers die zich met hart en ziel ingezet hebben levens te redden. Maar velen hopen nog op hulp en we zullen hen niet vergeten.
Bijna Kerst, een tijd van bezinning, terug en vooruit blikken. Ook voor ons en namens het bestuur en alle vrijwilligers en al die dieren, wens ik u hele fijne dagen en een gezond en diervriendelijk nieuwjaar toe.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.
Nederland

Kerst veiling

Vanaf vandaag hebben we op onze website een speciale veiling geplaats. Boordevol leuke items maar belangrijker nog elke stuiver gaat naar de dieren toe. Bied mee, wie weet win jij een item waarmee dieren geholpen worden. De speciale veiling zie je HIER. Bieden kan tot en met 27 december middernacht.Costa Rica

Wat had jij een geluk

Je bent op weg naar de opvang en ziet een auto stoppen en iets in het water gooien. Wat heb jij een geluk gehad lieverd. Kijk HIER naar geluk!

Wereldwijd

Kerst voor dieren

We hadden gehoopt veel dieren met kerst een gezonde maaltijd te kunnen geven in combinatie met antibiotica. Maar de orkanen gooiden letterlijk roet in het eten. De noodhulp die we direct gaven slokte onze reserve voor kerst op. Toch willen we ze laten weten dat wij ze niet vergeten zijn en hebben voer en vaccinaties kunnen regelen dat we achteraf mogen betalen. Mocht u de kerstwens samen met ons werkelijkheid willen laten worden, dan hopen we dat u een bijdrage wilt overmaken.

U kunt als dank gelijk een GRATIS certificaat aanvragen. Doet u mee? Klik dan HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten