Translate

vrijdag 15 juni 2018

Milieu Defensie: Jaarverslag, de toekomst van ons eten en landelijk protest luchtvaartgroei




Nieuwsbrief juni - early bird kaarten Klimaatfestival - gratis e-book toekomst van eten - jaarverslag 2017 - protest luchtvaartgroei

Wil je ook de nieuwsbrief van Milieudefensie ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrief.
Milieudefensie
Klimaatfestival 2018

Kom naar het Klimaatfestival!



Je maakt je zorgen over klimaatverandering, maar hebt ook wel eens zin in een feestje? Milieudefensie organiseert, in samenwerking met Jongeren Milieu Actief, op zaterdag 22 september het Klimaatfestival. Kom ook, volg workshops, luister naar Jan Terlouw en Reinier van den Berg, geniet van theater, muziek en lokaal eten en ontdek wat we kunnen doen voor een beter klimaat. Koop nu je kaartje, want early birds krijgen 50% korting!
toekomst van ons eten

De toekomst van ons eten

Wat is er allemaal nodig om vlees, groente of melk op tafel te krijgen? Boeren laten dat graag zien. In het gratis e-book Van Erf tot Erf maak je kennis met verschillende Nederlandse boeren die vertellen over de toekomst van ons eten. Geen zin om te lezen? Onze documentaire Boeren met Toekomst staat nu online!
jaarverslag 2017

Jaarverslag 2017

Wist je dat Milieudefensie in 2017 gegroeid is naar 91.000 leden en donateurs? Ben je benieuwd wat we het afgelopen jaar bereikt hebben of wil je weten wat we gaan doen? Je leest het allemaal in ons jaarverslag 2017. Bekijk het visuele jaarverslag voor een korte impressie of duik in de details en download het uitgebreide jaarverslag.
landelijk protest 23 juni

Landelijk protest luchtvaartgroei

Aan de groei van luchtvaart lijkt maar geen einde te komen. Vind jij ook dat daar iets aan gedaan moet worden? Kom zaterdag 23 juni in actie in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Maastricht of Eelde en roep de overheid op de groei van de luchtvaart te stoppen!

Lees ook:

  • 8 tips voor een bijzondere vakantie in Nederland
  • Rechtszaak gezonde lucht: uitslag hoger beroep
  • 25.000 handtekeningen voor duurzame energie
  • Opinie: te veel bouwbedrijven vertragen de energietransitie
  • Milieudefensie zet klimaatzaak tegen Shell door
  • Stuur deze nieuwsbrief door via e-mail:
    Delen via E-mail
    Volg ons:

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten