Translate

dinsdag 5 juni 2018

Noodoproep: De Franse Michael verzorgt 600 zwerfhonden.....iedere euro is meer dan welkom




EXTRA NIEUWSBRIEF
Noodoproep! Help de honden van Stichting Sound of Animals in Thailand!
Logo
NOODOPROEP!
Michael Chour van Stichting Sound of Animals in Thailand luidt de noodklok! Al verscheidene maanden zijn de uitgaven voor de veiligheid en verzorging van onze honden hoger dan wat er aan maandelijkse donaties binnenkomt. De situatie is, zoals u elke dag op de video kunt zien, alarmerend: verwondingen, ziekten, hij moet het asiel lopende houden, en het voedsel en de verzorging nemen een groot deel van het budget in beslag.

Michael vecht iedere dag opnieuw tegen het grote onrecht dat zovele onschuldige dieren wordt aangedaan en zijn leven bestaat nu voor een groot gedeelte uit het helpen van zwerfdieren in vaak erbarmelijke omstandigheden.
Hij heeft een vaste route in Thailand, waar hij iedere dag een groot aantal hongerige zwerfdieren voert en verzorgt.

En hij doet er alles aan om zoveel mogelijk honden veilig te stellen in zijn shelter The Blue Moon.
Het is iedere maand weer een strijd om genoeg geld voor voer bij elkaar te schrapen, terwijl er steeds meer honden bijkomen.

Als er geen donaties meer binnenkomen zal Michael de honden weer de straat op moeten laten gaan....... Dit is het laatste wat hij wil, want dan zijn de gevolgen niet te overzien.....U begrijpt dat de honden dan een gruwelijke dood te wachten staat......

Michael moet voor heel wat meer honden zorgen dan de donaties hem veroorloven – de rekeningen van de dierenarts en voor hondenvoer stromen binnen.....! Dus, HELP ONS ALSTUBLIEFT, zodat Michael door kan gaan met zijn broodnodige werk! U kunt eenmalig doneren of vaste donateur worden! Maar alstublieft, HELP!

In totaal verzorgt Michael 600 honden!
 
Namens de dieren héél hartelijk dank!
 
Dit hondje heeft hij gered van de hondenvleesmarkt
Lees meer over Michael
Onze nieuwe website!
Stichting Save The Moonbears heeft een nieuwe website erbij, speciaal voor de honden en katten in Azie. www.hondenredden.nl
DONEER EN HELP DEZE MAN
Volg ons
Contact
info@hondenredden.nl
KarelDoornmanlaan 11
2712JA Zoetermeer
Steun ons!
Doe een donatie
Word vrijwilliger
Like ons op Facebook
Deze e-mail is verstuurd aan eevanderploeg@gmail.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u ciskadehilster@moonbears.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing

Geen opmerkingen:

Een reactie posten