Translate

donderdag 25 april 2019

Rechter Paul Cherry: Dit is van het walgelijkste en smerigste gedrag dat ik ooit heb gezien.”


Dit is van het walgelijkste en smerigste gedrag dat ik ooit heb gezien.” Dat heeft de Amerikaanse rechter Paul E. Cherry gezegd toen hij drie mannen veroordeelde die over een periode van 5 jaar seks hadden gehad met paarden, honden, een geit en een koe op een geïmproviseerde boerderij in Munson, Pennsylvania.

Matthew Brubaker (31), Terry Wallace (41) en Marc Measnikoff (34) werden in de zomer van vorig jaar opgepakt, nadat een tiener die ze dwongen om hen te helpen naar de politie was gestapt. De jongen (16) moest de dieren vasthouden terwijl de mannen er seks mee hadden.


9 paarden


De drie werden beschuldigd van 730 strafrechtelijke feiten van seks met dieren, 730 gevallen van dierenmishandeling én het in gevaar brengen van het welzijn van een kind. Bij de feiten waren 9 paarden, een koe een geit en een onbekend aantal honden betrokken.

Het trio misbruikte de dieren in een speciaal gemaakte hok. De politie vond bij een huiszoeking “een groot aantal zelfgemaakte video’s, opnamemateriaal en camera’s”. Volgens openbare aanklager William Shaw Jr. ging het om een van de extreemste gevallen van dierenmishandeling die hij ooit had gezien en stonden de beelden die de mannen maakten van hun illegale activiteiten op zijn netvlies “gebrand”. “Ze zullen me de rest van mijn leven bijblijven”, klonk het.

Brubaker bekende dat hij seks had gehad met de paarden, de koe, de geit en zijn eigen hond. Measnikoff zei dat hij seks had gehad met de paarden, maar niet met de honden.

Alle drie de beschuldigden kregen een celstraf van 20 tot 41 jaar. Hun advocaten noemden dat “buiten proportie” omdat ze allemaal nog een blanco strafblad hadden.

Dierenbescherming


De tiener die op de boerderij woonde en alarm sloeg, werd in beschermende bewaring genomen. Hij zou zelf niet misbruikt zijn. De dierenbescherming ontfermde zich over de misbruikte dieren en zocht een goed onderkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten