Translate

maandag 18 december 2023

3 Video's : 12 tijgers en 3 luipaarden met succes gered door de Nederlandse Edwin Wiek oprichter van Wildlife Friends Foundation Thailand


Wildlife Friends Foundation Thailand
De redding is begonnen.
In juni hebben we een nieuwsbrief verspreid met een dringende oproep om 35 grote katten te redden, en vandaag is een mijlpaal bereikt. De Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) heeft met succes 12 tijgers en 3 luipaarden gered. Na een indrukwekkende reis van 900 kilometer zijn ze veilig aangekomen bij het Wildlife Centrum in Thailand.
Deze prachtige dieren zijn nu uit handen van gevaar en misbruik gehaald, maar onze inspanningen zijn nog niet voorbij. Er wacht een tweede missie om de overige dieren te redden. De strijd voor het welzijn van deze majestueuze wezens gaat door.

Om deze dieren de zorg te bieden die ze verdienen, hebben we uw hulp nodig. U kunt deel uitmaken van deze nobele inspanning door een donatie te doen voor de verzorging van deze geredde tijgers en luipaarden. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil en draagt bij aan het welzijn van deze prachtige dieren.

Uw steun helpt niet alleen bij de directe zorg voor deze dieren, maar draagt ook bij aan bewustwording en educatie over het behoud van bedreigde diersoorten. Samen kunnen we een verschil maken en deze majestueuze wezens een veilige en liefdevolle omgeving bieden.
Doneer vandaag nog en sluit u aan bij de strijd om het leven van deze tijgers en luipaarden te veranderen. Samen kunnen we een verschil maken en een betere toekomst creƫren voor deze prachtige wezens. Dank u voor uw steun en betrokkenheid bij deze belangrijke zaak.
Doneer en help mee!
 
Share
DONEER!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten