Translate

donderdag 21 maart 2024

Petitie: maak een einde aan de commerciële zeehondenjacht van Canada: De EU heeft zeehondenproducten verboden maar Canada blijft zeehonden dood knuppelen

 


Een Canadese zeehondenjager knuppelt een zadelrob dat naar hem opkijkt op het ijs in de Golf van St. Lawrence, Canada© IFAW/S. Cook

https://action.ifaw.org/page/35901/action/1?   Petitie

Sinds de oprichting in 1969 zet IFAW zich onvermoeibaar in tegen de wrede zeehondenjacht in Canada en daarbuiten. Onze inspanningen hebben al tot significante resultaten geleid, zoals het EU-verbod op zeehondenproducten. Sindsdien is de jacht met 90% afgenomen. We blijven echter strijden totdat er een algeheel verbod is op de commerciële zeehondenjacht.

Daarnaast is de jacht slechts een van de bedreigingen waaraan zeehonden worden blootgesteld. Door klimaatverandering en het verlies van leefgebied zijn deze prachtige zeedieren kwetsbaarder dan ooit. IFAW beschikt over slimme, wetenschappelijk onderbouwde strategieën om het tij te keren en zeehonden te beschermen. Hier hebben we meer hulpmiddelen voor nodig.

Wil je nog meer doen voor zeehonden? Word dan nu donateur en help IFAW om zeehonden en andere kwetsbare dieren te beschermen.


https://action.ifaw.org/page/35901/action/1?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten