Translate

vrijdag 29 maart 2024

Uitgedroogd, ondervoed, angstig, zo werd luipaard Brave gevonden op een verlaten terrein in Oekraïne nu in opvang van Stichting AAP Spanje ( digitale rondleiding )

 Een digitale rondleiding bij AAP in Spanje  Luipaard Brave is daar ook

https://www.aap.nl/digitale-rondleiding-opvangcentrum-spanje-bekijken/

Luipaard Brave herstelt bij AAP, voor het eerst naar buiten



Uitgedroogd, ondervoed en extreem angstig. Zo werd luipaard Brave gevonden op een verlaten terrein in de Oekraïense stad Svatove, nadat zijn eigenaar hem aan zijn lot had overgelaten na het uitbreken van de oorlog. Gelukkig kon Brave uiteindelijk naar ons opvangcentrum in Spanje gebracht worden.

Herstellen en bijkomen

Bij AAP volgde een periode van herstel voor Brave. De getraumatiseerde luipaard vertrouwde niemand tijdens zijn eerste dagen in het quarantaineverblijf. Brave was altijd op zijn hoede en verstopte zich veel.

Naarmate de tijd verstreek, was hij gelukkig meer op zijn gemak geworden en liet hij zich steeds meer zien in de buurt van onze dierverzorgers.
Luipaard Brave
Brave had tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Naar buiten

Na zijn quarantaineperiode was het tijd om Brave voor het eerst toegang te geven tot een mooi buitenverblijf. In dit filmpje zie je hoe de nieuwsgierige Brave naar buiten stapt.
Luipaard Brave
Luipaard Brave in zijn buitenverblijf bij AAP.
Help Brave met een donatie
De komende tijd zullen we verder werken aan het herstel van luipaard Brave bij ons opvangcentrum in Spanje. Alle hulp voor zijn verzorging is dan ook meer dan welkom!
Bron: www.aap.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten