Translate

zondag 6 oktober 2019

Paardenliefhebbers opgelet: Britse Koningin Elizabeth zoekt een paardenverzorger met kost en inwonen in Buckingham Palace




Koningin Elizabeth zoekt paardenverzorger (en die mag op Buckingham Palace wonen)


Goed nieuws voor alle paardenliefhebbers die altijd al in een paleis hebben willen wonen: de Britse koningin Elizabeth zoekt iemand om haar paarden te verzorgen. 
Volgens de open vacature komt de nieuwe paardenverzorger gezellig op Buckingham Palace wonen.

Perfecte training

Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. De paarden van de koningin zijn de beste paarden van stal, en dat moeten ze blijven. Als ‘algemene hulp’ moet je de dieren in topconditie houden. Gewoon een ritje maken is niet genoeg: de paarden moeten perfect getraind voor de koets lopen. Helaas bestaat de koninklijke baan niet alleen uit glamour: het poetsen van zadels en hoofdstellen hoort er ook bij.

Wereldtoneel

De koningin vertrouwt haar paarden natuurlijk niet aan iedereen toe. Je moet een goede ruiter zijn die ook nog eens een koets kan besturen. De perfecte kandidaat ‘moet zich geïnspireerd voelen’ om de beste kwaliteit te leveren en zeker weten dat de paarden ‘klaar zijn om op het wereldtoneel te presteren’.


Buckingham Palace

Voor al dat werken krijg je natuurlijk wel wat terug. Het salaris bedraagt ruim 22 duizend pond – ongeveer 25 duizend euro – per jaar én je krijgt een eigen plekje in Buckingham Palace. Daarnaast maak je als paardenverzorger ook kans om zelf ‘een rol’ te spelen in de ceremoniële activiteiten van de Britse royals. Helemaal enthousiast geworden? Meld je dan hier aan.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten