Translate

dinsdag 1 oktober 2019

Wie heeft wolvin Naya gedood? Beloning van 5000 euro voor de gouden tip





Naya
BELONING van 5000 euro VOOR DE GOUDEN TIP

Wolvin Naya is waarschijnlijk gedood, dat meldde wolvenexpert Jan Loos afgelopen vrijdag op Radio 1. Dit nieuws werd bevestigd door het Agentschap Natuur en Bos. Ook zij gaan ervan uit dat de wolvin en haar welpen van het leven zijn beroofd.

Animal Rights wil dat de waarde van Naya als individu wordt erkend en looft een beloning uit van € 5000,- voor de gouden tip die leidt tot veroordeling van de mogelijke dader.
Belgische trofeejagers
Belgische trofeejagers met wolf in Belarus. Foto: Hunting Adventure.
Dat niet iedereen verheugd was over de komst van Naya en August is geen geheim. Zowel veehouders als jagers zijn deze dieren liever kwijt dan rijk. Waar de wolf aanwezig is, klagen jagers over hoe het wild schuwer is geworden.

Een dier en haar jongen zijn hoogstwaarschijnlijk van hun leven beroofd, omdat iemand met slechte bedoelingen het op hen gemunt had. Erna, het kan niet dat jagers of stropers zich boven de wet plaatsen en er ongezien mee wegkomen.
www.animalrights.nl

Help ons de dader te vinden en wilde dieren te beschermen!

Met strijdvaardige groet,

  
PS Vrijdag 11 oktober organiseren wij een protest voor een verbod op de import van jachttrofeeƫn in Antwerpen. Klik hier voor het evenement en sluit je aan!
Je kunt ook storten op ons rekeningnummer: NL 29 TRIO 0786 9390 79 t.a.v. Animal Rights

Wil je geen nieuwsbrief meer van ons ontvangen? Meld je hier af .
Je kunt ook je gegevens inzien en wijzigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten