Translate

donderdag 24 augustus 2023

3 video's : Vietnam gaat stoppen met beren in kooien gehouden voor hun gal gebruikt voor het produceren van alternatieve geneesmiddelen: weer 3 beren gered nog 300 te gaan

 

Update:Moonbearswww.moonbears.nl
          Nieuwsbrief augustus  2023

 
Drie beren gered uit galboerderij
Van Animals Asia ontvingen wij het volgende bericht:
In samenwerking met de Vietnamese autoriteiten zijn vorige week 2 beren, Bonnie en Clyde, gered van een galboerderij in de provincie Binh Duong (Vietnam). In tegenstelling tot hun naamgenoten hebben deze twee beren niets verkeerds gedaan en hebben ze hun hele leven ten onrechte gevangen gezeten.
Redding Kindess
Een paar dagen later kwam het bericht dat er nog een andere beer gered moest worden. Dat is de laatste maanbeer van de laatste galboerderij in de provincie Ha Nam in Vietnam! 
Het is een belangrijke mijlpaal dat nu een hele Vietnamese provincie galboerderij-vrij is! Bovendien zouden wij de volgende dag herdenken dat Animals Asia 25 jaar geleden is opgericht! Om deze belangrijke gebeurtenis te markeren, aan de vooravond van ons zilveren jubileum, hebben we deze derde beer de naam Kindness gegeven.
DONEER!
Animals Asia
CEO Jill Robinson: “Daarvoor is Animals Asia 25 jaar geleden opgericht, om beren te redden en ze uit hun lijden te verlossen, door wreedheid te vervangen door vriendelijkheid. Dat we nu zo ver gekomen zijn is allemaal dankzij u!
Telkens als we een beer redden, denk ik aan mijn eerste schokkende ontmoeting met een beer op een galboerderij, 25 jaar geleden. Bij elke beer die we redden, denken we aan haar!
Alle drie de beren, Bonnie, Clyde en Kindness, hebben nu een leven lang liefde, zorg en steun nodig. Jaren en jarenlang in kleine kooien, en herhaalde galextracties zullen z’n tol geëist hebben op hun lichaam en geest. Maar met úw steun aan hun zijde hebben deze beren de beste kans om te herstellen van hun trauma’s.”
 
Wilt u alstublieft een gift geven voor de zorg voor deze drie beren? Namens het hele berenreddingsteam van Animals Asia: HEEL ERG BEDANKT voor álles wat u voor de beren doet! Zonder u zouden er nog zóveel in de duisternis ten onder gaan..!
Neem een kijkje in ons nieuwe berenreservaat!
Vorig jaar heeft Animals Asia de eerste spade geslagen voor ons tweede berenreservaat in het prachtige berggebied van Bach Ma, waar de laatste 300 beren zullen verblijven die op galboerderijen in Vietnam zitten. Na tientallen jaren campagne voeren en beren redden, wordt het beeld van hoe Vietnam eruit zal zien zonder berengalboerderijen eindelijk zichtbaar.
Laten we eens kijken waar we staan met de bouw van het reservaat dat voor altijd het einde zal betekenen van de berengalteelt in Vietnam.
Stap voor stap, fase voor fase
Het reservaat zal in drie fasen worden gebouwd: fase één zal bestaan uit twee dubbele berenhokken met vier omheiningen, quarantainegebied, dierenartsziekenhuis, berenverzorgingsgebouw, berenbeheerkantoor en alle essentiële benodigdheden zoals stroom en afval. Bij het ter perse gaan zijn we goed op weg met fase één en zodra het quarantainegebied bewoonbaar wordt, wat we tegen augustus van dit jaar hopen te bereiken, kunnen we beginnen met het redden van beren voor Bach Ma. 

De laatste beren naar huis brengen
We zijn bezig om de bouw zo snel mogelijk af te ronden, want terwijl we bouwen, kwijnen de 300 beren nog steeds weg op galboerderijen in het hele land. Ze weten niet dat we hen komen halen. Ze kunnen niet begrijpen dat er hulp onderweg is, dat we zo snel mogelijk naar hen toe zullen gaan om ze naar een plek te brengen waar ze alleen maar van hadden kunnen dromen.
Blijf ons steunen! Want zonder uw hulp kunnen deze beren niet gered worden!
DONEER!
 
Facebook
Deze e-mail is verstuurd aan eevanderploeg@gmail.com• Als u geen e-mails meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden• U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen• Voor een goede ontvangst voegt u ciskadehilster@moonbears.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing

Geen opmerkingen:

Een reactie posten