maandag 16 september 2013

De vaderlijke hormonen gieren prins William door het lijf....een nieuwe dierenbeschermer is opgestaan !Vaderschap wakkert vechtlust prins William aan

Shownieuws
Het vaderschap heeft prins Williams passie voor bescherming van dieren gesterkt. "Plotseling denk je: er is een hoop dat je wil veiligstellen voor de toekomst."
 
 
Het vaderschap heeft prins Williams passie voor natuurbehoud en bescherming van bedreigde dieren aangewakkerd. "Plotseling denk je: er is een hoop dat je wilt veiligstellen voor de toekomst", zegt de 31-jarige Britse prins, die in juli vader werd van zoon George. "Ik geloofde er altijd al in, maar om het nu ook echt te voelen is erg indrukwekkend."
 
William, die onlangs de Britse luchtmacht verliet, gaat zich van nu af aan dan ook voornamelijk bezighouden met het beschermen van de natuur en dieren in Afrika. "Het voelt als een ontsnapping naar een soort andere wereld", zegt hij over het continent tegen CNN, dat zondag een eerder opgenomen interview met William uitzond. Het was het eerste interview sinds hij vader is.
 
 
Foto's van baby George met alleen papa zijn moeilijk te vinden
 
 
Zijn passie voor het onderwerp bleek grotendeels ingegeven door zijn moeder, prinses Diana. De prins was enkele malen zichtbaar geroerd bij het zien van beelden van haar liefdadigheidsmissies naar Afrika. William kan niet wachten om er terug te keren. "Zodra George wat groter is", zei hij daarover. "Afrika is voor mij altijd een speciale plek om naartoe te gaan." Hij en zijn vrouw Kate verloofden zich in het Afrikaanse land Kenia.
 

Een close up van papa en baby George
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten