Translate

woensdag 22 september 2021

Help wilde dieren in Zuid-Afrika vrij te houden van lijden door domesticatie, intensief beheer en uitbuiting. ( Petitie )

 

Bekijk deze e-mail in uw browser
Beste

WE HEBBEN JE HULP NODIG!

Blood Lions, FOUR PAWS, World Animal Protection en Born Free Foundation hebben gezamenlijk een petitie opgesteld waarin het publiek wordt gevraagd de Zuid-Afrikaanse regering aan te sporen haar plannen om de bescherming van haar iconische soorten te bevorderen, door te geven.
We moeten voorkomen dat de machtige uitbuitende industrie dit plan ontspoort.
Als we nu allemaal toetreden, zullen we in staat zijn om belangrijke parlementariërs en ambtenaren een enorme impuls te geven aan de wereldwijde publieke steun , zodat ze de druk kunnen weerstaan en ernaar kunnen streven om de iconische wilde dieren in Zuid-Afrika vrij te houden van lijden door domesticatie, intensief beheer en uitbuiting.

TEKEN DE PETITIE

Naar aanleiding van de aanbevelingen van het panel op hoog niveau en de aankondiging van minister Creecy op 2 mei 2021 dat Zuid-Afrika geen in gevangenschap levende leeuwen meer zou fokken, leeuwen in gevangenschap zou houden of in gevangenschap levende leeuwen of hun derivaten commercieel zou gebruiken, heeft het Department of Forestry, Fisheries and the Environment (DFFE) een ontwerpbeleidsstandpunt opgesteld over het behoud en ecologisch duurzaam gebruik van olifanten, leeuw, luipaard en neushoorn. De openbare commentaarperiode over het ontwerpbeleidsstandpunt is verlengd tot 14 oktober 2021 en we roepen de burgers op om hun opmerkingen in te dienen of gewoon de petitie te ondertekenen ter ondersteuning van de formatieve beleidsverschuiving van de minister en de DFFE.

TEKEN DE PETITIE

#ThinkBeforeYouGo deze maand van het toerisme

 

Ter ere van de Tourism Month in Zuid-Afrika en in de aanloop naar World Tourism Day (27 sept), zullen we de SATSA Captive Wildlife Attractions & Activities Guidelines uitpakken, die in oktober 2019 zijn gelanceerd om toeristen te helpen bepalen welke soorten wildlife toerisme als ethisch worden beschouwd en welke niet.


In 2019 trok SATSA een stevige lijn in het zand met betrekking tot captive wildlife attracties in de toeristische ruimte van Zuid-Afrika, dat is een dynamisch concept gebaseerd op ethiek. Ze identificeerden activiteiten met in gevangenschap levende dieren om te vermijden, zoals interacties met dieren in het wild en circussen, maar omvatten ook het in gevangenschap fokken van grote katten, de jacht en de handel in lichaamsdelen van dieren.
Hun standpunt is ook in overeenstemming met het onlangs gepubliceerde ontwerp-beleidsstandpunt van het Ministerie van Bosbouw, Visserij en
Milieu.

BEKIJK OP FACEBOOK

Volg ons op social media:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten