Translate

zondag 19 september 2021

'Pet Rescue Pilots' gevestigd in Californië waar 10 duizenden asieldieren jaarlijks worden geëuthanaseerd vliegen de piloten de dieren naar gezinnen die willen adopteren


https://www.spcai.org/news/feature-stories/pet-rescue-pilots-rescuing-by-relocation


Julian Javor, oprichter van Pet Rescue Pilots is sinds 2017 "Rescuing by Relocation". Gevestigd in Californië, waar elk jaar tienduizenden huisdieren worden geëuthanaseerd in asielen, vliegen Julian en zijn team dieren die gevaar lopen op euthanasie naar asielen waar voor altijd gezinnen wachten om te adopteren.



Pet Rescue Pilots, een ware liefdeswerk, wijst zelden de kans af om dieren in nood te helpen. Ze zijn ingestapt om verloren huisdieren naar hun huizen te vliegen in verschillende staten verderop, om gezinnen te helpen zich te herenigen met dieren waarvan ze dachten dat ze voor altijd verloren waren. Ze zijn ook een ongelooflijke partner geweest voor SPCA International, die hielp bij binnenlandse en internationale reddingsmissies en verhuizingen.


Pet Rescue Pilots is een waardevolle partner geworden voor vele andere dierenwelzijnsorganisaties in ons netwerk. Ze hebben onlangs 30 honden vervoerd van een overvol asiel in Californië naar een van onze partners in Canada. Daar begon het asielpersoneel al snel met het coördineren van de plaatsing van deze huisdieren in hun nieuwe voor altijd huizen.

Tijdens een recente reddingsmissie vervoerden Pet Rescue Pilots risicohonden van Californië naar Canada

SPCA International is verheugd om aan te kondigen dat we een aankomende Pet Rescue Pilots-vlucht zullen sponsoren, huisdieren zullen redden van euthanasie en ervoor zullen zorgen dat ze in veilige en liefdevolle huizen voor altijd worden geplaatst.

REDDING DOOR VERHUIZING

Ongeveer 1 miljoen huisdieren worden elk jaar geëuthanaseerd in Amerikaanse asielen vanwege ruimtegebrek. Een handvol staten is goed voor meer dan 70% van dit aantal, Californië is een van hen.

 

Gebieden zoals de Pacific Northwest en British Columbia hebben daarentegen niet genoeg dieren in hun schuilplaatsen om het aantal gezinnen te huisvesten dat geredde dieren wil adopteren. En terwijl Californië worstelt met overvolle schuilplaatsen op het platteland, hebben de grootstedelijke steden van Zuid-Californië meer adoptieaanvragen dan redding dieren om ze te vullen.

 

Door deze huisdieren eenvoudig via de lucht te verplaatsen, is ons reddings netwerk in staat om ze binnen 2 weken na aankomst in liefdevolle forever homes te krijgen. We noemen dit 'Redding door verhuizing'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten