Translate

zondag 19 december 2021

De volgende pandemie ligt op de loer omdat 'wet markets' wereldwijd nog handel drijven met het vangen en slachten van levende dieren in bloedige misselijkmakende omstandigheden

 


Een nieuw onderzoek toont opnieuw aan waarom markten voor levende dieren gesloten moeten worden

Deze zachtharige, karamelbruine hond zou vandaag moeten genieten van een gelukkig leven met een liefdevolle voogd. In plaats daarvan werd hij gevangen gehouden op een luidruchtige, angstaanjagende markt en vervolgens gedood voor vlees.

Doneer nu
 

Een gruwelijk nieuw PETA India-onderzoek van de gruwelijke handel in lichaamsdelen van wilde dieren - en het illegaal doden van honden voor vlees. Op een markt werden honden gevonden met hun bek dichtgebonden, vastgebonden in zakken voordat ze werden gedood en hun lichamen werden verkoold.

Doneer nu
 

PETA-entiteiten waren de eersten die de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) opriepen om landen te adviseren om alle markten voor levende dieren wereldwijd te sluiten aan het begin van de COVID-19-pandemie. De WHO drong er vervolgens bij landen op aan "de handel in levend gevangen wilde dieren van zoogdiersoorten voor voedsel- of fokdoeleinden op te schorten en delen van voedselmarkten te sluiten die levend gevangen wilde dieren van zoogdiersoorten verkopen als noodmaatregel" - maar dit is niet genoeg. 

Alle markten voor levende dieren vormen een ziekterisico. Dergelijke markten zijn echter niet de enige maag draaiende plaatsen waar de volgende pandemie op de loer kan liggen - en daarom helpen we, naast het aandringen op een einde aan alle smerige markten voor levende dieren en slachthuizen, ook duizenden consumenten om een gezonde veganistische levensstijl te omarmen die geen bio-industrie en overweldigende wreedheid financiert.


Bedankt dat je iemand bent waar dieren op kunnen vertrouwen.

Vriendelijke groeten

Ingrid Newkirk

Oprichter

 
 


PETA NEDERLAND     Facebook-pagina   Sjilpen   Instagram

supporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten