Translate

zondag 12 december 2021

STOP DEZE MAN ! Brazilliaans President Jair Bolsonaro is een vleesgeworden natuurramp ( petitie aan het Strafhof Den Haag )

 


Braziliaans president Jair Bolsonaro is een vleesgeworden milieuramp. Onder zijn beleid is de ontbossing in een jaar tijd met 20% omhoog geschoten en worden Inheemse groepen geteisterd door geweld. Maar er is een manier om hem verantwoordelijk te houden. Het Internationaal Strafhof zou hem kunnen vervolgen, als de aanklager ingaat op de oproep om een onderzoek te openen! Sluit je aan bij de urgente campagne om het regenwoud en zijn inwoners te beschermen -- als we genoeg handtekeningen verzamelen, zullen we ze rechtstreeks overhandigen aan het strafhof!
TEKEN NU
Braziliaans president Jair Bolsonaro is een vleesgeworden milieuramp.

Hij heeft het licht op groen gezet voor illegale ontmijning en ontbossing in Inheemse gebieden en heeft klimaatwetgeving gesaboteerd. De vernietiging van het Amazonewoud is in één jaar met meer dan 20% toegenomen -- dat betekent dat elke dag 3.000 voetbalvelden regenwoud verloren gaan!

Hij denkt dat hij hiermee weg kan komen -- maar er is een manier om hem verantwoordelijk te houden. Een groep onverschrokken advocaten roept het Internationaal Strafhof op om Bolsonaro aan te klagen voor zijn vermeende aanvallen op het Amazonewoud en de mensen die het beschermen. Of dat gebeurt, hangt af van de hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof, Karim Khan.

Khan heeft de reputatie onbevreesd te zijn in zijn zoektocht naar rechtvaardigheid, maar Bolsonaro voor de rechter slepen vergt ongelooflijk veel moed. Laten we daarom een enorme wereldwijde oproep lanceren, zodat hij actie onderneemt. Wanneer we genoeg handtekeningen hebben, zullen we ze rechtstreeks overhandigen aan het kantoor van de aanklager.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten