Translate

dinsdag 3 maart 2020

Wedstrijd Animal Rights: "Schiet geen dieren maar foto's" van zoogdieren, vogels en insecten doet u mee?


Wilde dieren
Doe mee aan de fotowedstrijd


Wilde dieren in Nederland en België zijn hun leven niet zeker. Ze worden gevangen met kooien of klemmen, uitgegraven, opgejaagd, verdronken, achterna gezeten en doodgeschoten of doodgeslagen.

Vandaag is het World Wildlife Day. Deze dag is uitgegroeid tot één van de belangrijkste wereldwijde evenementen gewijd aan dieren in het wild. Wij lanceren een fotowedstrijd met Nederlandse en Belgische wilde dieren in de hoofdrol. Het uitgangspunt van deze wedstrijd luidt: schiet geen dieren, maar foto’s!
Vos
De fotowedstrijd kent drie categorieën: zoogdieren, vogels en insecten.
De winnaars van de fotowedstrijd worden in juni bekend gemaakt op twee nog aan te kondigen evenementen. De winnende foto’s worden opgenomen in een reizende fototentoonstelling, afgedrukt op ansichtkaartjes van Animal Rights én de winnaars krijgen een Animal Rights goodiebag.
 Pak je camera, leg de wilde dieren in jouw omgeving vast en stuur je foto in. Schiet dieren zoals het hoort: levend en ongestoord in hun natuurlijke omgeving.

Hartelijke groet,
 
placeholder
 
PS Via ons evenement op Facebook blijf je op de hoogte van alle updates.

PPS Op dinsdag 24 maart organiseren we samen met Fauna4Life een protest tegen het afschieten van reeën in Friesland. Doe mee en sluit je aan!
Je kunt ook storten op ons rekeningnummer: NL 29 TRIO 0786 9390 79 t.a.v. Animal Rights

Wil je geen nieuwsbrief meer van ons ontvangen? Meld je hier af .
Je kunt ook je gegevens inzien en wijzigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten