Translate

donderdag 17 december 2020

Een Kerstgedachte: Stichting Blijdschap Voor De Dieren biedt hulp aan minima met een éénmalig dierenvoedselpakket (info in artikel)



"Wij proberen dierenwelzijn te bevorderen"

Frank Dogterom Oprichter van  Blijdschap Voor De Dieren www.bvdd.eu aan het woord ........

The Christmas Challenge

Stichting Blijdschap Voor De Dieren zet zich in voor dieren die tijdelijk of permanent huisvesting nodig hebben omdat een eigenaar er wegens omstandigheden niet meer voor kan zorgdragen. U moet daarbij denken aan eigenaren die ziek zijn geworden, overleden zijn of door bijvoorbeeld het Covid-19 virus hun baan of huis zijn kwijt geraakt of in financiële problemen terecht zijn gekomen.

Door het plaatsen van een dier bij een gastgezin of opvang proberen wij de zorgproblemen van de eigenaar weg te nemen en kan het dier weer een goede opvang krijgen wat het verdient.


Een gouden mand met Kerst voor “alle dieren”

Elk dier dat in problemen komt bij een eigenaar heeft recht op de beste zorg en aandacht. Dat proberen wij te realiseren door deze dieren tijdelijk/permanent in goed overleg met de eigenaar te herplaatsen bij andere gezinnen. Gelukkig melden zich op regelmatige tijd mensen voor een opvang aan, maar dat is helaas nog niet genoeg. Soms heeft een dier meer nodig.

Medische controle, chippen, enten en een paspoort

Tijdens de (her)plaatsingsprocedure wordt een dier altijd medisch gecheckt door een dierenarts en zo nodig geholpen als hij of zij wat mankeert of, indien dat nog niet gebeurd is, gechipt, geënt en voorzien van voeding en de nodige vachtverzorging.

Diervoer en verzorging

Ook na de plaatsing heeft het dier natuurlijk voeding en verzorging nodig. Voor deze dieren willen wij graag proberen fondsen te werven zodat wij de komende tijd “gratis” onze dienstverlening kunnen blijven voorzetten en zoveel mogelijk probleem gevallen, zonder commercieel oogmerk, te kunnen helpen oplossen.

Help ons!

Wilt u ons helpen middels een leuke actie? Bijvoorbeeld een inzameling via Facebook, verkoop van oliebollen en pepernoten of misschien wel een sponsorduik nemen in koud water? Bedenkt u dan graag wat origineels en probeert u dan geld in te zamelen voor ons goede doel, daar zullen wij u zeer dankbaar voor zijn. Blijdschap Voor De Dieren, dat willen we toch allemaal zien te bereiken!


In de afgelopen weken heeft stichting BVDD afspraken kunnen maken met een aantal branchepartijen waarbij bewindvoerders, schuldhulpverleners en andere professionals zijn aangesloten.

Het is de bedoeling dat BVDD de cliënten, mensen die om de een of andere reden financieel in problemen verkeren of begeleiding nodig hebben omdat zijn het financieel niet breed hebben, gaat ondersteunen met een éénmalig dierenvoedselpakket. (voor alle duidelijkheid, wij zijn geen voedselbank). Deze pakketten kunnen veelal gratis worden verstrekt omdat er afspraken gemaakt zijn met diverse organisaties.


Zeker Energie en Finafit zijn de eerste twee partijen waar wij met ingang van 1 januari 2021 een samenwerking mee zullen aan gaan; er zullen er meer gaan volgen. Beide bedrijven hebben samen in verband met de kerstgedachte naar hun cliënten toe 1.000 euro gedoneerd aan stichting BVDD. Daarvoor onze grote dank.
Bent u iemand die onder bewind staat, in de schuldhulpverlening terecht is gekomen of geholpen wordt door een andere professional, meldt u dan bij uw hulpinstantie aan dat u ook gratis gebruik zal kunnen maken van een éénmalig te verstrekken dierenvoedselpakket. (Dit pakket wordt beslist éénmalig verstrekt; mensen die al eerder een pakket gekregen hebben komen niet meer in aanmerking. Dit geldt ook voor mensen die al diervoeding krijgen via een voedselbank) Voor vragen kan uw professional altijd contact met ons opnemen.



~BVDD.EU ~
Stichting Blijdschap voor de Dieren
is een door Facebook en
CBF, Toezichthouder Goede Doelen
erkende Non-profit organisatie. Daarnaast zijn wij door de belastingdienst aangemerkt als ANBI stichting en een Erkende Beneficiant van
Stichting DierenLot
. Stichting BVDD is een initiatief van
Frank Dogterom
.

Frank Dogterom:
"Wij proberen dierenwelzijn te bevorderen"




Geen opmerkingen:

Een reactie posten