Translate

woensdag 4 oktober 2017

Stichting Dierenhulp in het zonnetje: Gelijke rechten voor Nederlandse dieren? Niet als je op de Nederlandse Antillen woont ( video's )



Gelijke rechten voor Nederlandse dieren?


Het klinkt raar maar gelijke rechten voor Nederlandse dieren zijn er niet. Hoe dit kan? Dieren levend en geboren wordend op de Antillen zijn in wezen Nederlandse dieren. Maar het recht op bescherming is er maar heel summier. Sterker, op Bonaire wilde men de hondenvanger weer invoeren.

Iets dat eeuwen terug in Nederland ook was. Daarnaast is er praktisch geen wetgeving, en het deel dat er wel is wordt niet nageleefd. De handhaving door het Korps Politie Caribisch Nederland is er niet. Bij monde van agenten wordt aangegeven dat men geen mankracht heeft voor handhaving. Als dit ook het geval zou zijn voor inbraken in woningen dan kan iedereen heerlijk zijn/haar gang gaan. Wij blijven opkomen voor de rechten van deze dieren in het verdeelde Koninkrijk.

 Video : 2016 het 20 jaar bestaan van Stichting Dierenhulp

Dier//Nieuws

4 oktober 2017  
Dierenhulp

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Vandaag is het Dierendag. Dieren die vaak tussen wal en schip raken. Met de orkaan Irma vers in het geheugen is dierendag voor veel dieren op de getroffen eilanden slechts een woordje. We zullen ons best doen de collega organisaties te helpen in deze zware tijden. We hebben jullie dan ook keihard nodig als dierenvrienden. Vanaf vandaag hebben we een supergave dierendag veiling op onze website staan waarvan de opbrengst volledig naar het helpen van dieren gaat.

Lieve dierenvrienden laat dieren weten dat jullie aan ze denken want ze verdienen het zo in een samenleving waar nog veel te winnen is voor dieren. Deel de nieuwsbrief. Samen met jullie kunnen we veel betekenen.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.
Sint Maarten

Dieren hebben hulp nodig

Orkaan Irma heeft de Nederlandse eilanden Saba, Sint Eustatius en vooral Sint Maarten hard getroffen. De chaos is enorm, de schade en verwoesting zoals Koning Willem Alexander zei: Bijna niet te bevatten. Naast de menselijke drama-s zijn ook dieren slachtoffer, helaas hoor je daar weinig over. Media aandacht voor dieren is er te weinig helaas.
Wij kennen de eilanden goed, zijn er al ruim 17 jaar actief, en hebben met tal van organisaties contact. De communicatie verloopt nog moeizaam. Wel weten we dat veel dieren rondzwerven. Angstig voor alle ellende want op sommige plekken lijkt het wel alsof er een bom ontploft is. Medicijnen en voedsel zijn nodig, maar straks zullen ook kennels weer herbouwd moeten worden. Triest is het om te zien wat zoveel bloed zweet en tranen gekost heeft in een paar uur verwoest is. Help deze dieren en doneer: HIER.

De berichten van Saba en Sint Eustatius zijn ook daar veel schade maar gelukkig minder dan Sint Maarten.

Nederland

Super dierendag veiling

Ja, we hebben er weer een. En wat voor een! Met medewerking van veel dierenvrienden een veiling met voor iedereen wel wat wils. Wat denk je van spullen van Feyenoord, Ajax, PSV? Maar ook Christiano Ronaldo of Neymar en Jordi Clasi. Formule 1 team Caps, kunst en Moto GP.

Kortom een supergave veiling waarbij de gehele opbrengst naar de zwerfdieren gaat. Wil jij meebieden? Zorg dan dat je geregistreerd bent zodat je geen item hoeft te missen.

REGISTREER je dus snel, zodat jij vanaf vandaag mee kunt bieden.

https://dierenhulp.nl/?pg=v
Costa Rica

Weggegooid !

Gewoon als vuilnis, respectloos voor levende wezens. Gelukkig zag een van onze vrijwilligers ze, nam ze mee naar onze arts en vervolgens naar huis. Stuk voor stuk toppers! die veel beter verdienen. En dat is wat we gaan doen. Ze opknappen en ze dan onderbrengen bij mensen waar ze wel geliefd zijn. Als u een donatie wilt doen voor deze kleintjes om te zorgen dat ze de benodigde medicijnen krijgen en antibiotica zou dat top zijn. Elke donatie groot of klein HELPT!

Ga dan naar IK HELP MEE Bovendien kun je een GRATIS certificaat aanmaken van je donatie zodat je altijd een tastbare herinnering hebt als dank voor je hulp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten