woensdag 17 januari 2018

Geef de Zuidpool terug aan de natuur: Teken voor een zeereservaat en geef zeeleven rust


Teken vandaag nog!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Greenpeace
 Teken vandaag nog!
Webversie
 
 
 
 
 
 
 
 
© Gavin Newman / Greenpeace
GA VOOR HET GROOTSTE BESCHERMDE GEBIED TER WERELD

Beste Erna,

Ik mail je met een kans die we niet mogen laten schieten. 24 landen beslissen dit jaar of de Zuidpoolzee het grootste beschermde gebied ter wereld krijgt. Maar een aantal landen dreigt tegen bescherming te stemmen. We hebben nog maar 9 maanden om dit te veranderen. Dat wordt niet eenvoudig, daarom hebben we iedereen nodig. De Arctic Sunrise is uitgevaren. In meer dan 20 landen barst vandaag de campagne los. En nu doe ik ook een beroep op jou: kom in actie! Teken voor de bescherming van de Zuidpool!
 
TEKEN DE PETITIE >>
   
   
GEEF DE ZUIDPOOL TERUG AAN DE NATUUR
Overal ter wereld staan de oceanen onder druk. Ook bij de Zuidpool. De pinguïns en zeehonden voelen de effecten van klimaatverandering. De populatie blauwe vinvissen is nog lang niet op het oude niveau. Industriële vissersschepen vissen naar krill, een onmisbare voedselbron voor deze dieren. Teken voor een zeereservaat en geef het zeeleven rust. 
WE HEBBEN NOG 9 MAANDEN
 © Greenpeace / Steve Morgan
In zeereservaten is elke vorm van visserij en industriële exploitatie verboden. In oktober kan de Weddellzee, een gebied van 1,8 miljoen km2 (5 keer Duitsland!) in één klap die bescherming krijgen. Daarom roepen we nu over de hele wereld mensen op om zich uit te spreken voor bescherming van de wateren van de Zuidpool. 
SAMEN SCHRIJVEN WE GESCHIEDENIS
 © Greenpeace / Jiri Rezac
In de jaren ’90 kregen we het voor elkaar: het Zuidpoolcontinent beschermd tegen mijnbouw en andere zware industrie! Nu komen we in actie om in de Zuidpoolzee het grootste beschermde gebied van de wereld te maken. Samen met jou kunnen we dit jaar opnieuw geschiedenis schrijven. Teken ook!
 
GA VOOR HET GROOTSTE BESCHERMDE GEBIED TER WERELD
»Maak van deze campagne een succes en doneer
 
Met vriendelijke groet,
Pavel Klinckhamers
Campagneleider
 
BEKIJK EN DEEL DE VIDEO
>
»Teken de petitie
 
MEER WETEN?
»Zo kun jij het grootste beschermde gebied TER WERELD realiseren
»Twintig jaar gelden werd het het land van de Zuidpool definitief wettelijk beschermd gebied [Trouw, 1998]
 
F
T
Y
I
G
 
   
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten