woensdag 3 januari 2018

Gratis e-boek van hondenfluisteraar Liesbeth van der Burgt helaas veel te jong overleden

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven in je e-mail programma?

Bekijk deze e-mail in je browser

HAPPY 2018 !!!

Wat is er veel gebeurd in 2017. De twee projecten lopen voortvarend en daarover gaan we jullie in deze nieuwsbrief weer helemaal bijpraten.

In 2017 is ook de website van PalmolieVRIJ, een initiatief van Liesbeth weer ge-up-datet. Daarnaast heeft de redactie dit jaar nauw samengewerkt met de palmoliecampagne van Milieudefensie. Komend jaar zal zij zich opnieuw inspannen om de impact van palmolie hoog op de politieke en maatschappelijke agenda te krijgen. Blijft op de hoogte via hun Facebook-pagina.

Het boek van de hondenfluisteraar is uitgeven. De link naar het boek vonden we de moeite waard om nog een keertje te vermelden.

Ook in 2018 gaat Stichting Weesaapjes beide projecten in Limbe en Jerora steunen en we gaan jullie weer op de hoogte houden. Ondanks dat we gestopt zijn met incasseren van donaties, zijn er nog voldoende middelen om in 2018 deze projecten te blijven steunen. Blijf ons volgen, want het gaat om jullie donaties. Namens Liesbeth super dank je wel. 
LIMBE WILDLIFE CENTRE

De bouw van het Savannah Dwelling Project voor de Patas en Tantalus loopt voortvarend. Via deze link is de mooie vooruitgang met de financiële onderbouwing te zien. Prachtig project dat ervoor zorgt dat de nieuwe bewoners na realisatie meer ruimte krijgen. We blijven jullie op de hoogte houden via nieuwsbrieven en onze Facebookpagina. Waarschijnlijk kennen jullie Tricia al? Een goede vriendin van Liesbeth die nu voor de 2e keer voor Stichting Weesaapjes in Limbe is. Zij heeft op Facebook foto's en updates geplaatst.

Had je als donateur een adoptie aapje bij het LWC. Weet dat dit nog steeds kan, rechtstreeks bij het Limbe Wildlife Centre via deze link.
 
JERORA: EEN NIEUW OEFENBOS

Het Sintang Orangutan Center is afgelopen jaar begonnen met de inrichting van het nieuwe oefenbos. Dit oefenbos komt te liggen in een stuk regenwoud bij het dorpje Jerora, vlakbij Sintang. Op dit moment wordt in het bos gewerkt aan de infrastructuur, het leggen van de fundering voor de omheining (zie rechter foto) en het treffen van de voorbereidingen voor de bouw van de verblijven. Daarna zal gestart worden met de bouw van de kliniek, die naar Liesbeth genoemd zal worden.  >>
VERTROUWELIJKE GEGEVENS EN PRIVACY VAN DONATEURS
 
Stichting Weesaapjes heeft een aantal bezorgde mensen gesproken. Zij werden benaderd door andere stichtingen en de vraag kwam of Stichting Weesaapjes gegevens van donateurs heeft doorgegeven of verkocht.

Stichting Weesaapjes heeft ervoor gekozen om de twee projecten die Liesbeth een warm hart toedroeg te blijven steunen en de donateurs de mogelijkheid te geven om zo deze twee projecten nog een periode te blijven volgen en iedereen die wil rechtstreeks te verbinden aan een van deze projecten.

Weet dat Stichting Weesaapjes nooit in het verleden en ook nooit in de toekomst adressen zal overdragen of verkopen aan derden. Dat beloven we jullie.
TIPS VAN DE HONDENFLUISTERAAR 
Voor degene die dit bericht gemist hebben, weet dat er een e-boek op 24 augustus, een jaar na Liesbeths' overlijden, is gepubliceerd. Alle tips van Liesbeth zijn verzameld. De teksten zijn nagekeken. De layout had ze zelf al gemaakt. De cover is vormgegeven. Liesbeths' wens is in vervulling gegaan.

Het ebook is via deze link te downloaden. Het e-boek is al enorm veel gedeeld, blijf vooral delen aan alle lieve hondenbezitters of hondenliefhebbers. 

 

Hartelijke groet,
Ingrid van der Locht
Voorzitter Stichting Weesaapjes

Namens,
Liesbeth van der Burgt † 24-08-2016
Oprichter Stichting Weesaapjes.

 
Wil je nog één keertje een (extra) donatie overmaken voor de apen?   
Heel erg graag, de apen hebben het keihard nodig,
rechtstreeks doneren kan via:

Limbe Wildlife Centre

Sintang Orangutan Center
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © 2017 Stichting Weesaapjes All rights reserved.

E-mailadres:  info@weesaapjes.nl
Telefoon: +316 22 66 11 84

Uitschrijven nieuwsbrief     Aanpassen gegevens

 This email was sent to eevanderploeg@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Weesaapjes · Walterus Pijnenborghhof 29, · Uden, 5401 XT · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten